Légiósok: Szalai Attila átigazolási ügye hamarosan lezárulhat

A török élvonalban szereplő Fenerbahçe vezetősége új szerződés aláírására készül a csapat magyar védőjével, Szalai Attilával.
Csakfoci.hu 2023. február 2., csütörtök 12:48
A török élvonalban szereplő Fenerbahçe vezetősége új szerződés aláírására készül a csapat magyar védőjével, Szalai Attilával.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. február 2., csütörtök 12:48

Törökországi sajtóhírek szerint egy időre lezárulhat az édesapja elmondása szerint valamennyi európai topligából keresett Szalai Attila átigazolási ügye.

A Sporx információi szerint a Fenerbahce vezetősége a 2025-ig szóló kontraktussal rendelkező Szalai elé új szerződést tesz hamarosan, amiben az eddiginél jóval magasabb fizetést is kínálnak a bekknek. A sárga-kék gárdánál tehát azt tervezik, hogy még jó ideig megtartják a játékost, ez persze nem jelenti azt, hogy esetleg a nyáron ne hallgatnák meg az esetlegesen ajánlatot tévő klubokat.

Szalai ebben a szezonban 34 mérkőzésen lépett pályára a bajnokságban a második helyen álló Fenerbahçe színeiben, ezeken 1 gólt és 2 asszisztot jegyzett. Értékét jelenleg 15 millió euróra becsülik.

Olvastad már?
Sallai és Szoboszlai a világ 100 legrettegettebb támadója között: Senki nem akar szembekerülni velük - toplista
Igen nagy hatékonysággal játsszák át ellenfelüket azok a támadó játékosok, akiket a CIES most 100-as listán gyűjtött össze. Benne két magyarral: Sallai Rolanddal és Szoboszlai Dominikkel.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr / Fehérvár
Szabó Levente
Vladimir Radenkovic, a DVTK vezetőedzője elárulta, van esély arra, hogy a fehérvári Szabó Levente maradjon a Diósgyőrnél.
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Tovább az összes átigazoláshoz