Fotó: RB Leipzig

Légiósok: Gulácsit a világ legerősebb bajnokságából vinné több csapat is - részletek

Fabrizio Romano szerint több Premier League-klub is szívesen szerződtetné az RB Leipzig magyar válogatott kapusát.
Budai László 2024. május 15., szerda 8:16
Fotó: RB Leipzig
Fabrizio Romano szerint több Premier League-klub is szívesen szerződtetné az RB Leipzig magyar válogatott kapusát.
Szerző: Budai László 2024. május 15., szerda 8:16

Több Premier League-klub is érdeklődik Gulácsi Péter iránt, miután a kapus remek tavaszi teljesítménnyel segítette hozzá az RB Leipziget, hogy Bajnokok Ligája-csoportkörös helyen végezzen - számolt be róla a nemzetközi átigazolási hírekben rendre jól értesülő Fabrizio Romano. Az olasz újságíró is megemlíti, hogy januárban a Nottingham Forest vitte volna az akkor, felépülése után még csak elvétve védő Gulácsit, ám a Lipcse visszautasította az angolok ajánlatát. És hogy nem hozott rossz döntést, azt bizonyítja, hogy később szükség is volt a magyar válogatott játékos segítségére, aki február elején védhetett ismét a Bundesligában, és meg is tartotta a kezdőkapus helyét Janis Blaswichhal szemben.

Romano arról nem ír, hogy pontosan mely csapatok szerződtethetik Gulácsit. Az azonban biztos, hogy az RB Leipzignél izgalmas nyár elé néznek kapusfronton, ugyanis két kiváló képességű játékos - Gulácsi és Blaswich mellé - érkezik egy harmadik is Maarten Vandevoordt (Genk) személyében is. Ezért Németországban kedden már arról szóltak a hírek, hogy Blaswich a távozás mellett dönthet, hiszen mindenképpen védeni akar a következő szezonban, ami a lipcseieknél korántsem lenne garantált.

Gulácsi számára egyébként nem lenne ismeretlen Anglia, hiszen 17 és 23 éves között védett már ott, igaz, a PL-ben nem, "csak" angol alsóbb osztályú együttesekben a Liverpool kölcsönjátékosaként.

Olvastad már?
Rossi alibizést emlegetett egy kimaradt támadó kapcsán: "Nincs 20 ugyanolyan minőségű játékosunk; kapusok nélkül játszunk és akkor megúszom ezt a döntést"
A kerethirdetés után Marco Rossi válaszolt az újságírók kérdéseire Telkiben, szóba került Ifjabb Dárdai Pál, Németh András helyzete, valamint a sérült Fiola Attila és Lang Ádám állapota is.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Edzőkérdés
Marek Papszunt nevezte ki új edzőjének a Raków. A Fradival is hírbe hozott edző kapcsán a Csakfoci korábban jelezte, hogy nem benne gondolkodnak az FTC-nél.
Fradi
Játékoseladások?
"Csak különleges ajánlat esetén engedünk el játékost" - utalt Hajnal Tamás többek között Marquinhos vagy Varga Barnabás esetleges értékesítésére. (M4 Sport)
Légiósok
Szalai Attila
A török sajtó szerint a Galatasaray szívesen látná soraiban Szalai Attilát.
Tovább az összes átigazoláshoz