Légiósok: Élete formájában a magyar játékos, egy igazi nagycsapat is vinné - így áll az ügye

A 28 éves, 44-szeres magyar válogatott játékos több klub radarján is szerepel, klubja új szerződést kínál neki, de egyelőre nem dőlt el, hogy elfogadja-e azt.
Csakfoci.hu 2022. december 11., vasárnap 11:05
A 28 éves, 44-szeres magyar válogatott játékos több klub radarján is szerepel, klubja új szerződést kínál neki, de egyelőre nem dőlt el, hogy elfogadja-e azt.
Szerző: Csakfoci.hu 2022. december 11., vasárnap 11:05

Horvátországi lapinformációk szerint a bajnoki címvédő és az egész régióban az egyik legjobb csapatnak számító - sőt, a vb-elődöntős horvát válogatottba is négy játékost, köztük Dominik Livakovicot adó Dinamo Zagreb már a télen szeretné elvinni a rivális Eszék egyik legjobb játékosát, a magyar Kleinheisler Lászlót.

Ahogy a Večernji list c. lap fogalmaz, a népszerű "Lacika" talán élete futballját játssza az utóbbi hetekben-hónapokban, valóban csúcsformában van, így nem meglepő, hogy több klub célkeresztjében is szerepel.

500 ezer euró a magyarért?

A hírek szerint a Dinamo már be is kopogtatott egy 500 ezer eurós ajánlattal az NK Osijeknél, de lap megbízható forrásokból úgy értesült, hogy ez nem igaz, hivatalos ajánlat ugyanis még nem érkezett Kleinheisler klubjához.

A 28 éves magyar középpályás és ügynöke már régóta tárgyalnak az új szerződésről a csapattal, és az Eszék - részben magyar - vezetősége a jelenleginél jobb szerződést kínál neki - írja a portál. Kleinheisler mostani kontraktusa a jövő nyáron jár le, de klubjánál mindenki arra számít, hogy továbbra is a fehér-kék csapat tagja marad majd.

A Transfermarkt szerint a 44-szeres válogatott futballista mintegy 2 millió eurót ér.

Olvastad már?
A keretből kirúgott magyar válogatott csatár klubjának vezetője: "Ha szerinte máshol jobban járna, akkor menjen"
A Genk igazgatója szerint Németh András egy posztrivális miatt nem lát magának igazán jövőt a klubnál. A belgák viszont nem tudnak garanciát adni a magyar válogatott csatárnak.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Pál
A 26 éves szélső, Fabian Reese a napokban a csapat nevében látogatást tett Dárdai otthonában, a célja pedig az volt, hogy meggyőzze a magyar trénert a júniusban lejáró szerződésének meghosszabbításáról.
Magyarokat igazol?
Csepregi György
Három magyar játékos (ebből egy játszik itthon) van a belga élvonalba feljutó Beerschot magyar sportigazgatójának, Csepregi Györgynek a listáján. (Sportrádió)
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Tovább az összes átigazoláshoz