Egyre kérdésesebb Kleinheisler jövője, már a Dinamo Zagrebbel is szóba hozták

A héten kapja meg az Eszék szerződéshosszabbítási ajánlatát a válogatott játékos, aki a Dinamo Zagrebnél is képben lehet.
Budai László 2022. december 7., szerda 17:47
A héten kapja meg az Eszék szerződéshosszabbítási ajánlatát a válogatott játékos, aki a Dinamo Zagrebnél is képben lehet.
Szerző: Budai László 2022. december 7., szerda 17:47

Továbbra sem tudni, mi lesz a jövője az NK Osijek magyar válogatott játékosának, Kleinheisler Lászlónak. A 28 éves támadó szerződése jövő nyáron lejár, azaz az Eszék most télen kaphat érte utoljára pénzt. Persze a klub elsődleges terve, hogy a népszerű Lacika továbbra is Eszéken maradjon, ezért új szerződést kínáltak neki.

- Folyamatosan kapcsolatban állunk az ügynökeivel, és ezen a héten László megkapja a konkrét ajánlatunkat az új szerződéssel kapcsolatban.

Az ajánlat maximális lesz ahhoz képest, amit az új irányvonalnak megfelelően az anyagiak tekintetében adni tudunk, és hogy ez kielégíti-e László kívánságait, az hamarosan kiderül

- idézte Ivica Kulesevic sportigazgatót a Glas Slavonije.

Közben olyan pletykák is szárnyra keltek - írja a germanijak.hr -, hogy a nagy horvát riválist, a Dinamo Zagrebet is érdekelheti Kleinheisler megszerzése, már ha a játékos nem hosszabbít, így jövő nyáron valóban ingyen igazolhatóvá válik.

Az biztos, hogy jelen állás szerint kevés az esély a Zágrábba igazolására, mert a csapat középpályája így is telített. Elsősorban akkor lehet tehát realitása a klubváltásnak, ha a Dinamo több játékost is elad/elenged, a 44-szeres válogatott labdarúgó pedig nem tud megegyezni az eszékiekkel.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz