Fotó: fradi.hu

Legalább hat új igazolásra készül a Fradi: "Megpróbáltuk, de nem sikerült - a télen hozott játékosok nem váltották be a reményeket"

Kubatov Gábor és Hajnal Tamás a Fradi-fiesztán beszélt a magyar bajnok nyári erősítési terveiről. 
Csakfoci.hu 2023. május 29., hétfő 9:05
Fotó: fradi.hu
Kubatov Gábor és Hajnal Tamás a Fradi-fiesztán beszélt a magyar bajnok nyári erősítési terveiről. 
Szerző: Csakfoci.hu 2023. május 29., hétfő 9:05

A Ferencváros vasárnapi bajnokavató ünnepségén a klubelnök minimum hat új igazolást szükségességéről beszélt, ezt a sportigazgató azzal egészítette ki, hogy ez a szám magasabb is lehet, és hogy néhány esetben már az aláírás is megtörtént a kiszemeltekkel.

- Megpróbáltuk, de nem sikerült – kezdte önkritikusan az M4 Sport kamerái előtt Kubatov Gábor, mert a szezon közben érkezők ezúttal nem győzték meg arról, hogy a nyári európai kihívásoknál megfelelő alapot nyújtanak majd.

Az a baj, hogy a télen kölcsönbe hozott igazolások nem váltották be igazán a reményeket. Azóta elkezdtünk nagyon komolyan dolgozni. Azt remélem, hogy a nyári igazolásaink már be fogják. Szerintem vagy hat játékost kell hoznunk

- tette hozzá a klub első embere, aki gyors, versenyképes és bajnok karakterű igazolásokról beszélt, és azt is elmondta, hogy az igazolások száz százaléka sosem válik be, hatvan igen, "az jó”.

Hajnal Tamás sportigazgató szerint még hatnál is több érkezőt jelenthetnek be.

A tervek szerint lehet picit több is lesz. Zajlanak a tárgyalások. Sőt akadnak, amelyek már lezárultak és megtörtént az aláírás. A bejelentések is hamarosan meg fognak történni

– jelentette be Hajnal, majd azzal folytatta, van néhány további eset, ahol nagyon közeliek az álláspontok.

Neveket nem említett, de néhány konkrét pozíciót (befejező csatár, középső középpályások), ahová célzottan keresik a megoldást.

- Két kulcsjátékos, a két motor kiesett a középpályáról - utalt Besicre és Laidounira a sportigazgató. - Nagyon fontos hogy ott legyen több minőségi alternatívánk, különböző típusokkal. Esetleg aki kicsit mélységibb, szervező játékos. Illetve olyan, aki egy az egy elleni játékban dinamikusan rá tud gyorsítani, területet tud nyerni. Természetesen megvannak a fejünkben az elképzelések, hogy milyen profilokat keresünk - fűzte hozzá, azt is elárulva, hogy magyar játékos is szerepel az átigazolási terveikben.

Olvastad már?
Csercseszov a BL-ről is beszélt a szezonzáró Fradi-vereség után: "Nem elég jó játékosnak lenni, kellene a plusz is" - így látták az edzők
Így látta a két szakvezető, Kuttor Attila és Sztanyiszlav Csercseszov az idényzáró Mezőkövesd-FTC bajnokit, amit a hazaiak 1-0-ra megnyertek a bajnokcsapat ellen. Edzői értékelések.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
PMFC
Weitner Ádám
A Kozármisleny ellen elszenvedett 3-0-s vereség után menesztették Weitner Ádámot, a PMFC vezetőedzőjét.
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
Tovább az összes átigazoláshoz