Fotó: eto.hu

Kuznyecovot nem vették fel a pro-licences tanfolyamra

Úgy tudjuk, Kuznyecov Szergej is jelentkezett az MLSZ következő pro licences tanfolyamára, azonban az ETO edzője kicsúszott a felvételt nyert 20 főből.
Csakfoci.hu 2024. március 22., péntek 16:20
Fotó: eto.hu
Úgy tudjuk, Kuznyecov Szergej is jelentkezett az MLSZ következő pro licences tanfolyamára, azonban az ETO edzője kicsúszott a felvételt nyert 20 főből.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. március 22., péntek 16:20

Amint péntek délután beszámoltunk róla, március végén elindul az MLSZ következő pro licences tanfolyama, amelynek többek között tagja lesz a Kecskemétet irányító Szabó István is, aki a képzéssel kapcsolatban nyilatkozott a Csakfocinak.

Honlapunk úgy tudja, hogy a tanfolyamra jelentkezett szakemberek között volt a jelenleg NB II-es ETO FC Győrt irányító Kuznyecov Szergej is, azonban a 41 éves tréner nem tudott bekerülni a 20 főbe, akiket felvettek.

Mint ismert, Kuznyecov az idei szezonban így is dolgozott már az első osztályban, a Diósgyőrt NB II-es bajnokként vezette az NB I-ben pro licence nélkül, az MLSZ külön engedélyével 17 mérkőzésen át, mérlege hét győzelem, három döntetlen és hét vereség volt a miskolciak élén. Az ukrán-magyar szakvezető irányításával az ETO jelenleg a másodosztály második helyén áll, pontazonossággal a harmadik helyezett Vasassal.

Olvastad már?
Újabb váltás jöhet az NB II-ben: Három hónap után távozhat a kiesőjelölt edzője
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel távozik Tiszakécskéről Kis Károly vezetőedző.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz