Fotó: kisvardafc.hu

Külföldről is hívták, de maradt az NB I-es élcsapatnál: "Belátta, hogy a fejlődése nálunk töretlen maradhat"

További másfél évvel meghosszabbította a nyáron lejáró szerződését a Kisvárda egyik legjobbja, Driton Camaj.
Nyikes Zoltán 2023. február 27., hétfő 13:25
Fotó: kisvardafc.hu
További másfél évvel meghosszabbította a nyáron lejáró szerződését a Kisvárda egyik legjobbja, Driton Camaj.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. február 27., hétfő 13:25

A Kisvárda a hivatalos oldalán jelentette be, hogy 2024. december 31-ig meghosszabbították Driton Camaj szerződését, ami idén nyáron járt volna le.

Révész Attila sportigazgató elmondta, hogy az utóbbi időszak jó teljesítménye és a válogatottban játszott mérkőzések más klubok érdeklődését is felkeltették, de az volt a klub célja, hogy megtartsa a játékost - korábban megírtuk, hogy a montenegrói támadót egy török klub szemelte ki.

A játékos is belátta, hogy a fejlődése nálunk töretlen maradhat, és mivel megint jó esélyünk van kilépni a nemzetközi porondra, a Konferencia Liga-szereplés ismét jó esélyt kínál a számára, hogy növelje az ázsióját. Örülünk neki, hogy tető alá tudtuk hozni a jövő év végéig szóló új kontraktust

mondta Révész.

Camaj eddig 71 bajnoki mérkőzésen szerepelt Kisvárdán, 3752 percet töltött a pályán. Tizenkét góljával az örök NB I-es klubranglista – holtversenyes – második helyezettje, asszisztjaival további 15 gól előkészítésében vállalt szerepelt. Tavaly nyáron bemutatkozott a montenegrói válogatott színeiben, négyszer viselte eddig a címeres mezt, amelyben jó eséllyel a magyarok elleni Európa-bajnoki selejtezőkön is szerepelhet az idén.

– Nagyon boldog vagyok, hogy aláírtam az új szerződésemet, már csak azért is, mert Kisvárdán otthon érzem magam, szerettem volna, ha itt folytathatom a karrierem – vette át a szót Driton Camaj. – Minden meccsen a legjobbamat próbálom nyújtani, és látható, ez a mostani a legjobb évem. Természetesen mindig van hova fejlődni, én is és a csapat is azon lesz, hogy jobbak és jobbak legyünk.

Olvastad már?
A játékra éhes Fradi-középpályás: "Talán csak otthon az Újpest ellen van ilyen hangulat", Varga: "Sokkal több lehetett volna ebben" - értékelések
Samy Mmaee szerint a DVSC elleni meccsre már EL-főpróbaként is lehetett tekinteni.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Fradi
Jansen a Népligetben
Már fotó is készült arról, ahogyan Pascal Jansen az FTC Népligeti Sportközpontjában van. A Csakfoci úgy tudja, a felek még tárgyalnak egymással.
Újpest
Magyar játékos érkezett Debrecenből
A DVSC utánpótlás-válogatottját megvették a lilák, de a Loki később is kereshet a játékos eladásával.
Tovább az összes átigazoláshoz