Fotó: kisvardafc.hu

NB I: Eladhatja házi gólkirályát a dobogós - ebben a bajnokságban folytathatja

A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Nyikes Zoltán 2023. február 3., péntek 11:35
Fotó: kisvardafc.hu
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. február 3., péntek 11:35

A Kisvárda egyik legfontosabb játékosa és az NB I egyik legjobb légiósa a montenegrói válogatott Driton Camaj, aki ebben a szezonban csapata mind a 17 bajnokiján pályára lépett, 14-szer ráadásul kezdőként, hat góljával pedig a Kisvárda házi gólkirálya - holtversenyben Rafal Makowskival -, de van öt gólpassza is.

Bár még csak február eleje van, de ezekkel a mutatókkal már most ez Camaj legjobb szezonja a gólok és asszisztok számát tekintve is.

Éppen ezért nem is meglepő, hogy egy külföldi bajnokságból is felfigyeltek a 25 éves támadóra.

Törökországi információink szerint egy török élvonalbeli klub érdeklődik Camaj iránt, de mivel egyelőre nincs egyezség a felek között és már csak öt nap van hátra Törökországban a piac zárásáig, az is előfordulhat, hogy a játékos végül marad Kisvárdán.

A Transfermarkt adatbázisa szerint Camaj szerződése a szezon végén jár le, így a Kisvárdának most adódhatna az utolsó lehetősége arra, hogy pénzért értékesítse a játékjogát.

Olvastad már?
Kecskeméti titkok nyomában: Ha kell, pályát vonalaz és kispadot szerel az ügyvezető, de ma is a bennmaradásban hisz - interjú
Meglepték a teljes mezőnyt a nem szokványos játékospolitikájukkal és főleg azzal, hogy újoncként jelenleg második helyen állnak az NB I-ben. Pedig a legalacsonyabb költségvetéssel rendelkeznek, a legolcsóbb kerettel és mindenki biztos volt benne, hogy kiesnek. Ráadásul a legkisebb apparátussal működnek, ezért sokkal többet és jobban kell dolgozniuk, mint a vetélytársaknak. Dr. Filus Andor, az újonc Kecskemét ügyvezetője mondja el, milyen nehézségeket kellett leküzdeniük, míg eljutottak az NB I-be.  A nyarakat a stadionban tölti, a bajnoki rajt előtt már alig alszik, a meccs napján összerakja a kispadot, de előfordul, hogy pályát vonalaz. Interjú a kecskeméti titokról.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Asteras Tripolis
Ádám Martin
A görög Asteras Tripolis hivatalos honlapján jelentett be Ádám Martin érkezését.
NB I
Meshack Ubochioma
Egyelőre nincs még klubja Meshack Ubochiomának, akivel július elején bontott szerződést a ZTE.
Légiósok
Ádám Martin
Úgy tűnik, egyre közelebb a megegyezés a görög Aszterasz Tripolisz és Ádám Martin között.
Tovább az összes átigazoláshoz