Kubatov kemény üzenete a Fradinak: "A gyáváknak nem jár aranyérem!"

Az FTC elnöke a Facebookon szólalt meg, miután csapata előnye a hétvégén hat pontra csökkent az NB I élén.
Csakfoci.hu 2023. április 11., kedd 18:20
Az FTC elnöke a Facebookon szólalt meg, miután csapata előnye a hétvégén hat pontra csökkent az NB I élén.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. április 11., kedd 18:20

Mint ismeretes, a Ferencváros paksi vereségével tovább folytatódott a bajnoki címvédő sikertelen szériája az OTP Bank Ligában, amelynek köszönhetően a korábban még 16 pontos előny 6 egységre csökkent. Az eredménytelenség és a mutatott játék miatt pedig már a szurkolók is igen elégedetlenek.

A bajnoki hajrá előtt a zöld-fehérek elnöke, Kubatov Gábor nyilvános üzenetben fordult a játékosok felé, ezt idézzük az alábbiakban.

"A gyáváknak nem jár aranyérem!

Bajnoknak lenni nagyszerű érzés, viszont bajnokságot nyerni mindig nagy küzdelem. Ötödik bajnoki címet nyerni zsinórban pedig pokoli nehéz, még ha kívülről ez nem is látszik. Csak szólok, hogy aki egyszer összezuhan a terhek alatt, az máskor is össze fog zuhanni. Mert az, aki 6 pont előnynél megijed, pánikol vagy fél, az nem való bajnoknak.

Végre vegyük komolyan, amit évtizedek óta hajtogatunk: Küzdeni mindig, feladni soha! Hajrá, Fradi!" -  írta a Facebookon a klubvezető kedden kora este.

Olvastad már?
Fradi: A klub döntött Csercseszov jövőjéről - itt a bejelentés
A Ferencváros vezetőedzője az orosz sajtónak megerősítette, hogy az FTC élt opciós jogával, így a trénert már 2024 nyaráig szerződés köti a zöld-fehérekhez.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Csak Marquinhos kell Stankovicnak
Hiába ajánlották fel a Szpartak Moszkvának Belgiumból a 9 millió eurós szélsőt, Dejan Stankovicnak a ferencvárosi Marquinhos kell.
Újpest
600 milliós csatár a küszöbön
Horvát sajtóhírek szerint közelebb került kiszemeltjéhez az Újpest, amely kivásárolná a Dinamo Zagreb játékosát. 
Ajka
Bobál Gergely
Bobál Gergellyel erősítette meg keretét az Ajka, aki 2 éves szerződést írt alá. A 28 éves csatár 136 NB II-es mérkőzésen lépett eddig pályára, melyeken 54 alkalommal volt eredményes.
Tovább az összes átigazoláshoz