Fradi: A klub döntött Csercseszov jövőjéről - itt a bejelentés

A Ferencváros vezetőedzője az orosz sajtónak megerősítette, hogy az FTC élt opciós jogával, így a trénert már 2024 nyaráig szerződés köti a zöld-fehérekhez.
Budai László 2023. április 10., hétfő 18:24
A Ferencváros vezetőedzője az orosz sajtónak megerősítette, hogy az FTC élt opciós jogával, így a trénert már 2024 nyaráig szerződés köti a zöld-fehérekhez.
Szerző: Budai László 2023. április 10., hétfő 18:24

A Ferencváros élt opciós lehetőségével, és meghosszabbította vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov szerződését - derült ki az orosz sport-express.ru honlap híréből, amelyben maga a tréner jelentette be mindezt.

A klub aktiválta az opciót, hogy további egy évvel - 2024 nyaráig - meghosszabbítja a szerződést. Most mindent meg kell tennünk azért, hogy sikeresen zárjuk a magyar bajnokságot, és az NB I végén újra tárgyalni fogunk a vezetőséggel arról, hogy az új szezon előtt megerősítsük a csapatot

- mondta el Csercseszov.

Az orosz edzővel a Fradi ősszel magabiztos előnyt épített ki a bajnokságban, az Európa Liga-csoportkörben pedig a Monacót, a Trabzonsport és a Crvena zvezdát megelőzve elsőként zárt. Tavasszal azonban már közel sem ennyire meggyőző az együttes, az EL-nyolcaddöntőjéből kettős vereséggel búcsúzott, az élvonalban, 2023-ban 4 győzelem és 3 döntetlen után került gödörbe, az elmúlt öt bajnokiból háromszor kikapott, kétszer ikszelt, így előnyéből mindössze hat pont maradt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Csákvár / Puskás Akadémia
Öt játékos is visszatér Felcsútra
Már Felcsúton kezdik meg a felkészülést a fiatal futballisták.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Puskás Akadémia
Változások a szakmai stábban
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Tovább az összes átigazoláshoz