Óriási botrány az ETO-meccsen: Viperákkal támadtak a győri szurkolókra, két biztonsági ember is megsérült - videó, fotó

A klub belső vizsgálatot indít, miközben a győri szurkolók is keresik a felelősöket a Honvéd elleni, hétfői NB II-es bajnokin történtek miatt. 
Csakfoci.hu 2024. március 12., kedd 18:28
A klub belső vizsgálatot indít, miközben a győri szurkolók is keresik a felelősöket a Honvéd elleni, hétfői NB II-es bajnokin történtek miatt. 
Szerző: Csakfoci.hu 2024. március 12., kedd 18:28

A meglepő Honvéd-győzelemmel véget ért hétfői győri bajnoki igen komoly feszültséget generált a lelátókon is, legalábbis több olyan hír, illetve felvétel is napvilágot látott, amelyek szerint biztonsági emberek és szurkolók keveredtek verekedésbe egymással.

Szurkolói oldalról érkezett elsőként a hír, hogy az egyes források szerint a szombathelyi, mások szerint szlovákiai illetőségű biztonsági cég ököllel, boxerrel és viperával ütötte a családi szektorban tartózkodó drukkereket. Erről a sportal.blikk.hu egy felvételt is közzétett.

A Kisalföld azt írja, hogy a második félidő hajrájában a győri szurkolók egy csoportja összetűzésbe került a kiemelt kockázatú mérkőzés biztosítását végző, emiatt megerősített szolgálat munkatársaival.

A lap érdeklődésére a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt a tájékoztatást adta, hogy a rendőrségre 2024. március 11-én 21 óra 40 perc körül bejelentés érkezett, miszerint az említett mérkőzés egyik rendezőjét egy szurkoló bántalmazta. A sérült személyt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Eiközben az ETO kedden bejelentette, hogy belső vizsgálatot indított azután, hogy két biztonsági ember is megsérült a mérkőzés második félideje alatt.  A közlemény szerint a rendőrség egy lengyel illetőségű személy ellen eljárást is indított.

A klub kiemelte, hogy elítéli az erőszak minden formáját, és mindkét fél felelősségét megvizsgálja majd, hogy minél előbb pont kerüljön az ügy végére.

Olvastad már?
Csertői még két 11-est látott; Kuznyecov: "A sors nagyon keményen próbára tesz minket" - így látták az ETO-Honvédot az edzők
Így értékelte Kuznyecov Szergej és Csertői Aurél az NB II hétfő esti találkozóját.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz