Kínos: A magyar válogatott következő ellenfelének még mindig nincs edzője

Az Ír Labdarúgó Szövetség (FAI) bocsánatot kért a szurkolóktól, miután megerősítette, hogy a válogatott új szövetségi kapitányát majd csak szeptemberben nevezik ki hivatalosan, hiába keresik a megfelelő jelöltet lassan fél éve.
Csakfoci.hu 2024. április 20., szombat 10:50
Az Ír Labdarúgó Szövetség (FAI) bocsánatot kért a szurkolóktól, miután megerősítette, hogy a válogatott új szövetségi kapitányát majd csak szeptemberben nevezik ki hivatalosan, hiába keresik a megfelelő jelöltet lassan fél éve.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. április 20., szombat 10:50

A keresés Stephen Kenny tavaly novemberi távozása óta tart, és az FAI április elejét tűzte ki célul az új kapitány megtalálásához. Marc Canham igazgató azonban azt mondta, hogy a folyamat még nem zárult le, és a cél az, hogy az öt hónap múlva esedékes, Anglia elleni Nemzetek Ligája-nyitómérkőzésig megtörténjen a kinevezés.

- Tisztában vagyunk vele, hogy nem feltétlenül ez az a hír, amit az emberek hallani akartak, és lehet, hogy csalódottak lesznek - mondta Canham. - Abszolút elkötelezettek és eltökéltek vagyunk, hogy megtaláljuk a legjobb embert a férfi válogatottunk és az ír labdarúgás számára, továbbra is ez lesz a célunk. Elismerjük, hogy az általunk meghatározott határidők mindenki számára elvárásokat és zavart is keltettek. Utólag belegondolva talán nem szabnánk meg ezeket a határidőket, ha újra megtennénk, azt mondanánk, hogy addig tart a keresés, ameddig szükséges. Elismerjük a tévedésünket és elnézést kérünk ezért, de bízunk abban, hogy ez a folyamat végül is azt eredményezi, hogy megtaláljuk a legjobb embert a munkára - fogalmazott a futballvezető.

Az ír válogatott így a februárban, ideiglenesen kinevezett John O'Shea irányításával lép majd pályára Magyarország ellen, a két csapat június 4-i, dublini felkészülési mérkőzésén.

Olvastad már?
A magyar válogatott légiósa Rossiról: "Tisztában vagyok vele, hogy a következő alkalommal akár az Eb-részvételről is dönthet"
Szalai Gábor korábbi klubjának, a Kecskemétnek nyilatkozott a jelenlegi svájci időszakáról és a magyar válogatottról is.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Edzőkérdés
Marek Papszunt nevezte ki új edzőjének a Raków. A Fradival is hírbe hozott edző kapcsán a Csakfoci korábban jelezte, hogy nem benne gondolkodnak az FTC-nél.
Fradi
Játékoseladások?
"Csak különleges ajánlat esetén engedünk el játékost" - utalt Hajnal Tamás többek között Marquinhos vagy Varga Barnabás esetleges értékesítésére. (M4 Sport)
Légiósok
Szalai Attila
A török sajtó szerint a Galatasaray szívesen látná soraiban Szalai Attilát.
Tovább az összes átigazoláshoz