Kíméletlen közlemény a Nyíregyházától: "Minden alapot nélkülöző, és teljesen valótlan hírek jelentek meg a klub dolgozóiról" - feljelentést tesznek

A klub dolgozói a jó hírnév megsértése miatt tesznek feljelentést, a csapat tagjai és a klub pedig egységes közösségként kiállnak az érintett személyek mellett.
Nyikes Zoltán 2023. március 16., csütörtök 17:06
A klub dolgozói a jó hírnév megsértése miatt tesznek feljelentést, a csapat tagjai és a klub pedig egységes közösségként kiállnak az érintett személyek mellett.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. március 16., csütörtök 17:06

Váratlan közleményt tett közzé a hivatalos oldalán az NB II-es Nyíregyháza Spartacus, amely azt írja, hogy minden alapot nélkülöző, és teljesen valótlan hírek jelentek meg a klub dolgozóiról.

A közleményben kiemelik, hogy ezek a hírek a klub és az érintettek személyiségi jogait rendkívüli módon sértik és pusztán az a céljuk, hogy az adott személyeket és a Szparit lejárassák. A klub tulajdonosa kiáll a dolgozói mellett - akiket a közlemény nem  nevesít - és a jövőben is számít a munkájukra, továbbá megteszi a szükséges jogi lépéseket, hogy kivizsgáltassa, kinek, kiknek állhatott érdekében az, hogy a csapatot rossz színben tüntessék fel.

Felvetik annak a lehetőségét is, hogy a történtekkel a játékoskeret tagjainak megzavarása lehetett a cél, mivel a csapat fontos mérkőzések előtt áll még tavasszal, és a bennmaradásért küzd. Az érintettek feljelentést tesznek a szükséges büntetőeljárás lefolytatása, illetve a jó hírnév megsértése miatt.

A Nyíregyháza közleménye változtatás nélkül

"Mélységes megdöbbenéssel értesült a Nyíregyháza Spartacus vezetése arról a közösségi csoportokban terjedő, minden alapot nélkülöző és teljesen valótlan hírről, melyben a klub néhány dolgozója, alkalmazottja érintett. Ezek a hírek a klub és az érintettek személyiségi jogait rendkívüli módon sértik és pusztán az a céljuk, hogy az adott személyeket és a Nyíregyháza Spartacust lejárassák!

A klub tulajdonosa határozottan kiáll a dolgozói mellett, és megerősítette őket abban, hogy munkájukra a jövőben is számít. Ugyanakkor megteszi a szükséges jogi lépéseket, hogy kivizsgáltassa, kinek, kiknek állhatott érdekében az, hogy a csapatot rossz színben tüntessék fel. Felháborítónak tartjuk azt, hogy a Szpari bármely alkalmazottjáról, magáról a csapatról valaki olyan híreket oszt meg, mely nem fedi a valóságot. Döbbenetes, hogy ma Magyarországon előfordulhat olyan, hogy valakikkel szemben, hazug vádak alapján karaktergyilkosságot hajtsanak végre. A történtekkel a játékoskeret tagjainak megzavarása is lehetett a cél, pedig a csapat fontos mérkőzések előtt áll még tavasszal, és a bennmaradásért küzd. A rágalomhadjárat célja az, hogy a csapat tagjai ne koncentrálhassanak megfelelően a találkozókra, és ennek érdekében minden eszközt bevetnek. Ezt azonban a Szpari nem hagyhatja következmények nélkül!

Az érintettek feljelentést tesznek a szükséges büntetőeljárás lefolytatása, illetve a jó hírnév megsértése miatt, a csapat tagjai és a klub pedig egységes közösségként kiállnak az érintett személyek mellett."

Olvastad már?
Fradi-Leverkusen: "A Bayer a poklot fogja megjárni Budapesten" - a szurkolókra figyelmeztették a németeket
Az FTC volt edzője figyelmeztette a németeket a Fradi-szurkolók miatt, de a Leverkusen sportigazgatója is tudja, mi vár rájuk.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Kisvárda
Figyelmeztetés a légiósoknak
Az NB I-es klub egy jogi szakértőn keresztül adott ki hivatalos közleményt a légiósok helyzetével kapcsolatban.
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Tovább az összes átigazoláshoz