Fotó: Molnár Péter / haon.hu

Kiderült, mit mondott Stankovic a Vidi-meccsen annak a bírónak, akivel összeveszett Debrecenben

Megtörtént a nagy találkozás Karakó Ferenc és Dejan Stankovic között, szűk két héttel azután, hogy a játékvezető kiállította a Ferencváros trénerét, aki igen hevesen fogadta az ítéletet.
Csakfoci.hu 2024. március 11., hétfő 14:58
Fotó: Molnár Péter / haon.hu
Megtörtént a nagy találkozás Karakó Ferenc és Dejan Stankovic között, szűk két héttel azután, hogy a játékvezető kiállította a Ferencváros trénerét, aki igen hevesen fogadta az ítéletet.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. március 11., hétfő 14:58

Mint emlékezetes, szűk két hete, a DVSC elleni kupameccsen alaposan felbőszítette Dejan Stankovicot, a Ferencváros vezetőedzőjét a játékvezető, Karakó Ferenc tevékenysége.

A szerb tréner reklamálás miatt piros lapot, majd kétmeccses eltiltást is kapott. A Fradi edzője ekkor először úgy tett, mintha a kiállítás után kezet akarna fogni a játékvezetővel, ám aztán visszahúzta a kezét és látványosan megtapsolta a bírói ítéletet. Sőt, Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia szakvezetője szerint Stankovic ennél is tovább ment és köpésről is beszélt a felcsútiak mestere, igaz, később már nem akarta megerősíteni ezzel kapcsolatos szavait.

Stankovic vasárnap aztán ismét összefutott Karakóval, aki negyedik játékvezetőként dolgozott Fehérváron. A Fradi edzője el is mesélte, mi történt kettejük újbóli találkozásakor.

Mind a ketten profik vagyunk, egy kiváló, tapasztalt játékvezetőről beszélhetünk, és már elnézést is kértem tőle a meccs előtt is, meccs után is ezért a jelenlétért, ami abszolút nem volt személyes. Igazából a személyiségemhez tartozik hozzá, hogy érzelmes módon együtt élek a játékkal, és gondolom, hogy ma a játékvezetés abszolút nemzetközi szintű volt

- fogalmazott a FTC trénere az M4 Sportnak.

Olvastad már?
Bognár odaszólt a Debrecennek a hétvégi bajnoki után: "Csalták a focit ezen a meccsen"
Bognár György szerint a Debrecen legalább fél órát elcsalt Pakson a vasárnapi bajnokin.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz