Fotó: paksifc.hu

Bognár odaszólt a Debrecennek a hétvégi bajnoki után: "Csalták a focit ezen a meccsen"

Bognár György szerint a Debrecen legalább fél órát elcsalt Pakson a vasárnapi bajnokin.
Póczik Dávid 2024. március 11., hétfő 13:07
Fotó: paksifc.hu
Bognár György szerint a Debrecen legalább fél órát elcsalt Pakson a vasárnapi bajnokin.
Szerző: Póczik Dávid 2024. március 11., hétfő 13:07

A Paks vasárnap 1-1-re végzett hazai pályán a Debreceni VSC csapatával, így a játéknap végén - a Ferencváros fehérvári győzelmének is köszönhetően - a második helyre csúszott vissza a tabellán. A paksiak trénere, Bognár György a klubhonlapnak értékelte az összecsapást a lefújást követően, Bognár úgy fogalmazott, jó csapat a Debrecen, de legalább fél órát elcsalt a meccsből.

- Elégedett vagyok a csapat teljesítményével, egész mérkőzésen jó felfogásban játszottunk, törekedtünk arra, hogy folyamatos legyen a játék, helyzeteket alakítottunk ki. 

A Debrecen jó csapat, voltak veszélyes kontratámadásaik, bizonyos periódusokban jól is játszottak, de csalták a focit ezen a meccsen. A játékvezetőn láttam, hogy nagyon igyekezett ezt megakadályozni, a törekvése megvolt, de sajnos legalább fél órát elcsalt a meccsből az ellenfél. Annak ellenére, hogy - még egyszer mondom - nagyon jó csapat.

- fogalmazott a szakvezető, hangsúlyozva, hogy reális a döntetlen, hiszen a DVSC is szerezhetett volna még egy gólt.

Olvastad már?
Stankovic: "Varga szerezte a gólokat, de ez egy közös siker"; Loki: "Az 1 pont jobb, mint a 0" - így látták az edzők
Így látták a szakvezetők a vasárnapi NB I-es mérkőzéseket Pakson, Székesfehérváron, illetve Zalaegerszegen. Edzői értékelések.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz