Fotó: fradi.hu

Kiakadtak keleten az új Fradi-igazolás miatt - a játékost és az eladót is szidják

A Ferencváros új brazil középpályás, Cady Borges visszatérésének elmaradása elég nagy bosszúságot okozott az azeri Qarabagnál a helyi sajtóhírek szerint. Ki is derült, miért.
Csakfoci.hu 2024. július 9., kedd 17:34
Fotó: fradi.hu
A Ferencváros új brazil középpályás, Cady Borges visszatérésének elmaradása elég nagy bosszúságot okozott az azeri Qarabagnál a helyi sajtóhírek szerint. Ki is derült, miért.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. július 9., kedd 17:34

Az azeri Qafqazinfo értesülései szerint a hétfőn a Ferencvároshoz igazoló Kady Borgest volt csapata, a Qarabag is szerette volna visszaszerezni az orosz Krasznodartól, ajánlatot is tett érte a kaukázusi állam bajnokcsapata, sőt, a játékossal is megegyezett már, de az oroszok végül az FTC-hez engedték el a támadó középpályást.

Az azeri klubnál amiatt is kritizálják a brazilt, mert az azerbajdzsáni klub helyett egy másik csapatot választott, az oroszokat pedig azért, mert hiába ajánlott állítólag magasabb összeget a Qarabag a Fradinál, a krasznodariak mégis a magyar megkeresésre bólintottak rá.

Információink szerint a Qarabag magasabb átigazolási díjat ajánlott Kadyért, mint a Ferencváros, a klub képviselője is megegyezett magával a futballistával, a Krasznodar azonban nem volt hajlandó eladni a brazil játékost az azeri klubnak. Bármennyire is ragaszkodott volna a játékoshoz a Qarabag, az oroszok nem változtatták meg az álláspontjukat.

Meg kell azt is jegyezni, hogy amikor Kady a Krasznodarhoz ment, a Qarabag nem akarta eladni őt, a játékos szerződésében szereplő 5 milliós kivásárlási záradék miatt azonban el kellett engedni" - írja az azeri portál.

Olvastad már?
A Fradi kegyvesztett légiósa súgott az új igazolásnak: "Emlékeztem arra a közegre, amely itt fogadott minket"
Owusu Kwabenával is beszélt a Fradi új igazolása, Kady Borges, mielőtt az FTC-hez szerződött volna.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz