Fotó: fradi.hu

A Fradi kegyvesztett légiósa súgott az új igazolásnak: "Emlékeztem arra a közegre, amely itt fogadott minket"

Owusu Kwabenával is beszélt a Fradi új igazolása, Kady Borges, mielőtt az FTC-hez szerződött volna.
Póczik Dávid 2024. július 8., hétfő 20:49
Fotó: fradi.hu
Owusu Kwabenával is beszélt a Fradi új igazolása, Kady Borges, mielőtt az FTC-hez szerződött volna.
Szerző: Póczik Dávid 2024. július 8., hétfő 20:49

Hétfőn beszámoltunk róla, hogy a Fradiban folytatja pályafutását a brazil Kady Borges. A támadó középpályás a FradiMédiának adott interjújában beszélt többek között döntése hátteréről, arról, hogy a csapatból kitől kért információkat a klubról, illetve mikor csatlakozik a társakhoz.

- Azért választottam a Fradit, mert emlékeztem arra a közegre, amely itt fogadott minket három évvel ezelőtt. Nagyon tetszett a város, a klub. A Fraditól megkerestek engem és az ügynökömet, jött a lehetőség és eldöntöttem, hogy jövök. Sok jó információm volt a klubról, a szurkolóiról és a városról.

Beszéltem Owusu Kwabenával, mielőtt aláírtam a Fradihoz. Vele ugye játszottam korábban. Felhívtam, hogy mit kell tudnom a klubról. Azt mondta, hogy minden szuper, jöjjek nyugodtan, mert nagyszerű klubról van szó.

- Itt minden kiváló, és jó választás lesz a Fradi. Most, hogy minden papírt aláírtunk, azt hiszem, már kedden csatlakozom a csapathoz az ausztriai edzőtáborban, és kezdődhetnek az edzések.

Mint ismert, Owusu Kwabena kapcsán az FTC januárban jelentette be, hogy a játékára nem számítanak a jövőben, Owusu azóta nem lépett pályára tétmeccsen, azonban a nyári edzőtáborba elutazott a csapattal.

Olvastad már?
Dibusz nem kertelt a Fradi céljairól: "Fel kell vállalnunk, hogy idén van a legnagyobb esélyünk a BL-csoportkörbe jutásra"
A Fradi kapusa szerint Pascal Jansennél emelkedett az edzések tempója a korábbiakhoz képest.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Ominger Gergő
A Fehérvár FC és a Puskás Akadémia FC megállapodásának értelmében kölcsönbe érkezik a Vidihez a középpályán bevethető, utánpótlás-válogatott Ominger Gergő.
ETO FC Győr
Akadémisták kaptak szerződést
A 19 éves védő, Kulcsár Martin és a 17 éves Décsy Ádám személyében a győriek két akadémistája kapott profi szerződést.
Tatabánya
Nagy fogást jelentettek be
A szurkolói ankéttal egybekötött sajtótájékoztatón Dragóner Attila ügyvezető mindenkit meglepett és bemutatta az NB II-es csapat új igazolását, Vida Kristophert.
Tovább az összes átigazoláshoz