Fotó: MLSZ

Kerkezért az MU és a Chelsea után újabb sztárcsapat jelentkezett be - az Eb-t követően gyorsulhatnak fel az események

Már az Arsenal érdeklődéséről is hallani Kerkez Milos ügyében. Ezzel együtt továbbra is az MU vezetheti a versenyt, a Vörös Ördögök pedig az Eb után konkrét lépéseket is tehetnek a megszerzéséért.
Budai László 2024. június 22., szombat 9:48
Fotó: MLSZ
Már az Arsenal érdeklődéséről is hallani Kerkez Milos ügyében. Ezzel együtt továbbra is az MU vezetheti a versenyt, a Vörös Ördögök pedig az Eb után konkrét lépéseket is tehetnek a megszerzéséért.
Szerző: Budai László 2024. június 22., szombat 9:48

Újabb fejlemények láttak napvilágot a jelenleg a magyar válogatottal az Európa-bajnokságon szereplő Kerkez Milos esetleges nyári klubváltásának az ügyében. A footballtransfers.com értesülései szerint a 20 éves balhátvéd a Manchester United első számú átigazolási célpontjává lépett elő - arról korábban az olasz sztárújságíró, Fabrizio Romano is beszámolt, hogy Kerkez ott van az MU listáján.

Kerkez iránt azonban nemcsak a Vörös Ördögök érdeklődnek, mellettük szintén érdekes lehet a fiatal játékos megszerzése a Chelsea-nek, ami nem új információ, a Kékek már régebb óta figyelik a labdarúgót. Az azonban friss hír, hogy az Arsenal is felfigyelt már rá. A Bournemouth könnyen biztos nem engedi el Kerkezt, akiért 17,9 millió eurót fizetett 2023 nyarán, és egy Premier League-szezonnal később már a dupláját kérné érte.

Arról is írnak, hogy a Manchester United az Európa-bajnokság után tehet konkrét lépéseket Kerkez szerződtetésére. Az MU abból a szempontból lépéselőnyben van, hogy ez a kedvenc klubja a játékos édesapjának, aki erősen képviseli fia érdekeit. Sebastijan Kerkez közös fotón is látható volt korábban az MU holland menedzserével, Erik Ten Haggal, de az is előfordult már, hogy a Kerkez-család alaposan megünnepelte a manchesteriek sikerét a Liverpool ellen.

Olvastad már?
Sallai: "Mindegy, hogy szép vagy csúnya focival, de nyerni kell" - ez lehet a kulcs Skócia ellen
Sallai Roland és Gazdag Dániel beszélt a válogatott németországi edzőtáborában arról, hogy a vasárnapi skótok elleni sorsdöntő csoportmérkőzésen milyen játék vezethet eredményre.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Ominger Gergő
A Fehérvár FC és a Puskás Akadémia FC megállapodásának értelmében kölcsönbe érkezik a Vidihez a középpályán bevethető, utánpótlás-válogatott Ominger Gergő.
ETO FC Győr
Akadémisták kaptak szerződést
A 19 éves védő, Kulcsár Martin és a 17 éves Décsy Ádám személyében a győriek két akadémistája kapott profi szerződést.
Tatabánya
Nagy fogást jelentettek be
A szurkolói ankéttal egybekötött sajtótájékoztatón Dragóner Attila ügyvezető mindenkit meglepett és bemutatta az NB II-es csapat új igazolását, Vida Kristophert.
Tovább az összes átigazoláshoz