Fotó: Kisalföld

Ijesztő eset: Mentőhelikopter szállította kórházba a magyar focistát a pályáról - fotó

A Győr-Moson-Sopron megyei II. osztályú Nagycenk-Répcementi U19-es bajnoki mérkőzés második félidejében kis híján tragédia történt, amelyet a véletlenek sorozata okozott volna. 
Csakfoci.hu 2023. március 20., hétfő 9:39
Fotó: Kisalföld
A Győr-Moson-Sopron megyei II. osztályú Nagycenk-Répcementi U19-es bajnoki mérkőzés második félidejében kis híján tragédia történt, amelyet a véletlenek sorozata okozott volna. 
Szerző: Csakfoci.hu 2023. március 20., hétfő 9:39

A csereként pályára lépő Ódor Ármin, a Répcementi játékosa az 56. percben, csapata támadásánál a visszafelé futó hazai védő felszabadító lövésébe "nézett bele". Az erős, közeli lövés úgy arcon találta, hogy elvesztette egyensúlyát. A földreesés közben aztán egy másik hazai játékos térde az egyensúlyát vesztő játékos halántékával találkozott, Ódor pedig mozdulatlanul terült el a pályán - írta le a történteket a Kisalföld.

Az első segítség ugyan gyorsan megérkezett, de az autóban nem volt mentőorvos, a szakemberek pedig - látva az eset komolyságát - esetkocsit kértek, ám a annak megérkezéséig rohamosan telt az idő. A kiérkező mentőorvos a diagnózis alapján mentőhelikopter segítségét kérte, közben megkezdte a játékos állapotának stabilizálását.

A Sármellékről érkező helikopter a sérült fiatallal a kórházba sietett. Az utánpótlás-mérkőzés félbeszakadt, a felnőttek találkozóját a két csapat labdarúgói és vezetői döntése alapján lejátszották. A vendég Répcementi 5-2-re győzött.

Jó hír, hogy a fiatal Ódor Ármin a kórházban magához tért, de súlyos agyrázkódása miatt megfigyelés alatt tartják és további vizsgálatokat végeznek rajta - teszi hozzá a lap.

FRISSÍTÉS: Hamarosan hazatérhet a játékos

Ódor Ármin már jobban van, de jelenleg is orvosi kezelés alatt áll. Az egészségi állapota valószínűleg lehetővé teszi, hogy két-három napon belül elhagyhassa a szombathelyi kórházat és otthon pihenjen tovább

- nyilatkozta Takács Lajos, a Répcementi SE elnöke hétfőn a Kisalföldnek.

Olvastad már?
NB I: "Az első gondolatom az volt, hogy feladom, hiszen valamiért nagyon ver a sors" - újabb súlyos sérülést szenvedett az egyik legtehetségesebb játékos
Boka- és szárkapocscsonttörés, combizomszakadás, elülső keresztszalag-szakadás: rájár a rúd az elmúlt bő egy évben a Kisvárda 19 éves játékosára.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Csákvár / Puskás Akadémia
Öt játékos is visszatér Felcsútra
Már Felcsúton kezdik meg a felkészülést a fiatal futballisták.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Puskás Akadémia
Változások a szakmai stábban
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Tovább az összes átigazoláshoz