Fotó: molfehervarfc.hu

Huszti a Vidi gyermeteg hibáiról is beszélt: "Ezt a meccset több góllal kellett volna megnyernünk" - így látták az edzők

Eléggé különbözően látta a két szakvezető, Kuttor Attila és Huszti Szabolcs a péntek esti Mezőkövesd-MOL Fehérvár NB I-es bajnokit, amit a hazaiak nyertek meg 2-1-re.
Dudás Gábor 2023. február 10., péntek 23:00
Fotó: molfehervarfc.hu
Eléggé különbözően látta a két szakvezető, Kuttor Attila és Huszti Szabolcs a péntek esti Mezőkövesd-MOL Fehérvár NB I-es bajnokit, amit a hazaiak nyertek meg 2-1-re.
Szerző: Dudás Gábor 2023. február 10., péntek 23:00

MEZŐKÖVESD - MOL FEHÉRVÁR 2-1

Beszámoló itt! 

Kuttor Attila (Mezőkövesd): - Azt gondolom, hogy akik a pályán voltak, azok maradéktalanul hozzátették a magukét a győzelemhez, úgyhogy ennek az együttes gondolkodásnak és az együttes hitnek volt az eredménye, hogy a végén magunk javára tudtuk fordítani ezt a mérkőzést.

Hogy ha reálisan nézzük, akkor lehet, hogy már az ötödik percben 2-0-ra vezethettünk volna. Persze hozzátett a kapusunk is, meg volt olyan időszak, amikor nyomott a Fehérvár, és azt is meg kellett oldanunk. De úgy kezdtük ezt a meccset, hogy komoly lehetőségeink voltak a vezetés megszerzésére.

Ennek ellenére ugye kaptunk egy gólt, ami után nagyon fontos volt, hogy egyből tudtunk egyenlíteni, és egy nyílt mérkőzésen mindenki olyan munkát végzett, ami által megteremtettük a lehetőséget arra, hogy megnyerjük ezt a meccset. Meccsről meccsre gondolkodunk és bár fontos, hogy pontokat gyűjtsön a csapat, ez a visszaigazolása a munkának, de igazából amiben hiszünk, az az, hogy kihozzuk magunkból a maximumot minden egyes mérkőzésen, és meglátjuk, hogy az az adott napon az mire lesz elég. Hál' Istennek ma a győzelemre volt elég. (M4 Sport)

Huszti Szabolcs (Fehérvár): - Az utolsó percben kikapni mindig nagyon rossz érzés, korábban a Paks ellen a végén kaptuk az egyenlítő gólt, most pedig ismét az utolsó percben talált be az ellenfél.

A második félidő alapján megnyerhettük volna a meccset, ekkor szinte végig egykapuztunk, de a gyermeteg hibáinkat kihasználva voltak kontralehetőségei az ellenfélnek. Ezt a mérkőzést - főleg a második félidő alapján - több góllal kellett volna megnyernünk.

(molfehervarfc.hu)

Olvastad már?
Interjú: "Ki az NB I legjobb kapusa? Én!" - 55 évesen is védene a magyar élvonal Buffonja
Egyetlen kapus maradt az NB I-ben, aki ellen még nem sikerült gólt szerezni 2023-ban, és meglepetésre nem a Fradi klasszisáról, Dibusz Dénesről, vagy a válogatott kerettag Szappanos Péterről, hanem a mezőkövesdi Riccardo Piscitelliről van szó. Az olasz futballista ebben a szezonban abszolút első számú kapus lett csapatában, és az elmúlt időszakban több látványos védéssel is felhívta magára a figyelmet. A 29 éves Piscitelli a csakfoci.hu-nak elmondta, miért nem sikerült beverekednie magát annak idején a Milanba, hogyan segítették őt a nehéz időszakban az önfejlesztő könyvek, miért tartja magát a magyar élvonal legjobb kapusának, és hogy miért akar 55 éves koráig védeni. Interjú.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár
Szabó Levente
A tavaszt a DVTK-nál töltött Vidi-csatár, Szabó Levente iránt német, holland és svájci csapatok is érdeklődtek. A hírek szerint a 24 éves játékos végül Németországban folytathatja. (Sportál)
Fradi
Dionisi másnak is kell
A 44 éves olasz szakember nemcsak a zöld-fehéreknél, hanem az olasz élvonalban szereplő Cagliarinál is jelölt a kispadra.
ZTE
Velük erősíthetnek
Két Budafok-játékossal, a kapus Gundel-Takács Bencével és a középpályás Csonka Andrással erősíthet a ZTE. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz