Fotó: honvedfc.hu

Honvéd: „Aki nem tiszteli a klubot, annak nincs helye a csapatban” - két játékos miatt adhattak ki közleményt

Sajtóhírek szerint Szappanos Péter és Zsótér Donát kapcsán adhatott ki közleményt az NB I-es klub.
Nyikes Zoltán 2023. március 10., péntek 11:15
Fotó: honvedfc.hu
Sajtóhírek szerint Szappanos Péter és Zsótér Donát kapcsán adhatott ki közleményt az NB I-es klub.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. március 10., péntek 11:15

A Budapest Honvéd egy közleményt adott ki hivatalos oldalán, ami minden bizonnyal csapaton belüli fegyelmi vétség(ek)re utalhat.

"A Budapest Honvéd FC számára kiemelten fontos, hogy az első csapat továbbra is az OTP Bank Liga mezőnyében szerepeljen, emellett viszont nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy professzionális, a klub céljai és értékei iránt elkötelezett közösséget építsünk a pályán és azon kívül is, és ehhez kell megtalálnunk a megfelelő karaktereket. Aki ezt figyelmen kívül hagyja, aki nem képes profiként dolgozni a céljainkért, aki nem tiszteli a klubot, annak nincs helye a csapatban. Senki sem lehet fontosabb, mint a klub" - olvasható a kispestiek oldalán.

Bár a közlemény nem nevezi meg az érintetteket, az nso.hu információja szerint Szappanos Péter és Zsótér Donát kapcsán fogalmazódott meg az írás.

Mint ismert, február végén, a Mezőkövesd elleni bajnoki előtt Szappanos kikerült a Honvéd keretéből, ezzel kapcsolatban pedig Dean Klafuric vezetőedző akkor így nyilatkozott: – Szappanos kapott egy ajánlatot a téli átigazolási időszakban, a csapatváltás nem valósult meg, de ebből kifolyólag a felkészülési időszak jelentős részét ki is hagyta. Úgy érezzük, hogy hatással volt az utóbbi meccseken mutatott teljesítményére, így kapott egy kis pihenőt, hogy újra tudjon fókuszálni. Ettől függetlenül a Honvéd játékosa.

Zsótérral kapcsolatban egyelőre nem tudni, mi a probléma, ám az őszi szezonban még egy alkalommal sem került be a Honvéd meccskeretébe. A 27 éves játékos a téli edzőtáborban ijesztő fejsérülést szenvedett az egyik edzőmeccsen, ám akkor arról volt szó, hogy az Újpest elleni első tavaszi bajnokit kell csak kihagynia.

Olvastad már?
EL: Kábítószert is talált a rendőrség a Fradi-szurkolóknál - ennyi drukker ellen tettek feljelentést
Ötszáz rendőr kutatta át a Fradi-szurkolók különvonatát.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Senkó, Várkonyi, Drazic, Mance
Sallói elmondta, Senkó várhatóan a ZTE testvérklubjánál, a Nafta Lendavánál folytatja, míg a Lendván kitűnően védő Németh Ervin érkezhet. Várkonyit megvennék az MTK-tól. Mance és Drazic is szóba került.
Haladás
Újabb távozó
A kialakult nehéz helyzetre tekintettel a Szombathelyi Haladás újabb játékosa bontott szerződést a klubbal - a 17 éves támadó, Katona István távozott, már vasárnap sem lép pályára Gyirmóton.
Ferencváros
Edzőkérdés
A vezérigazgató elmondta, olyan edzőt keresnek, akinek van nemzetközi tapasztalata, ezért Máté Csaba visszahozatalára nincs esély.
Tovább az összes átigazoláshoz