Fotó: herthabsc.de

Hertha: Teljes a Dárdai-dinasztia, visszatért a Viditől a magyar válogatott játékos - hivatalos

Hivatalossá vált, hogy távozik a Viditől ifjabb Dárdai Pál és a Hertha BSC-ben folytatja pályafutását.
Nyikes Zoltán 2023. július 25., kedd 10:31
Fotó: herthabsc.de
Hivatalossá vált, hogy távozik a Viditől ifjabb Dárdai Pál és a Hertha BSC-ben folytatja pályafutását.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. július 25., kedd 10:31

Ahogyan azt korábban megírtuk, ifjabb Dárdai Pált is árulja a Vidi, a Hertha BSC pedig az előző napok németországi sajtóhíreinek megfelelően meg is vásárolta a játékos játékjogát:

a német másodosztályban szereplő klub hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtette a Fehérvár FC egyszeres magyar válogatott labdarúgóját.

A berlinieknél így teljessé vált a Dárdai-dinasztia, hiszen Dárdai Pál vezetőedző az első csapat keretében tudhatja három fiát, Dárdai Bencét, Dárdai Mártont és ifjabb Dárdai Pált is.

– Hihetetlenül boldog vagyok, hogy ismét a Hertha BSC játékosa lehetek. Futballistaként és emberként is fejlődtem Magyarországon - kisfiúként mentem el innen, és érett játékosként tértem vissza. Az a célom, hogy sok örömet szerezzek ennek a klubnak és a rendkívüli szurkolóinak – mondta a berliniek hivatalos oldalán Dárdai Palkó.

Az egyszeres magyar válogatott szélső 2011-től 2021 januárjáig már futballozott a Hertha utánpótlásában, illetve a felnőtteknél is szerepet kapott 12 tétmérkőzésen. A Vidihez két és fél évvel ezelőtt érkezett, összesen pedig 89 tétmérkőzésen lépett pályára piros-kékben, ezeken 16 gólt és 26 asszisztot jegyzett.

Olvastad már?
Csercseszov a Kubatovval való viszonyáról is vallott: "Tavaly többször is beszéltünk egymással, de az elmúlt hónapokban már nem volt több találkozó"
Megszólalt a Fraditól való kirúgása után Sztanyiszlav Csercseszov, aki több érdekes témáról is beszélt ferencvárosi időszaka és az utolsó napok történései kapcsán.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz