Fotó: fehervarfc.hu

Hertha: Megvan a megegyezés a Vidivel, hamarosan aláírhat a magyar válogatott szélső - sajtóhír

A Bild azt írja, ifj. Dárdai Pál már Berlinben tartózkodik, még a hétfői nap folyamán átesik az orvosi vizsgálatokon, majd alá is írja új szerződését a Herthánál.
Nyikes Zoltán 2023. július 24., hétfő 13:48
Fotó: fehervarfc.hu
A Bild azt írja, ifj. Dárdai Pál már Berlinben tartózkodik, még a hétfői nap folyamán átesik az orvosi vizsgálatokon, majd alá is írja új szerződését a Herthánál.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. július 24., hétfő 13:48

Ahogyan azt korábban megírtuk, ifj. Dárdai Pált is árulja a Vidi, a Bild szerint pedig eldőlt, hogy a szélső a Hertha BSC-hez igazol.

A portál úgy tudja, hogy a német másodosztályú klub illetékesei vasárnap mindenben megállapodtak a klubváltásról a Vidivel, amely számára hatszámjegyű összeget fizetnek a berliniek - a 24 éves játékos piaci értékét 800 ezer euróra becsüli a Transfermarkt. A Bild azt írja, ifj. Dárdai Pál már Berlinben van, még a hétfői nap folyamán átesik az orvosi vizsgálatokon és azt követően nem sokkal alá is írja új szerződését.

Az egyszeres magyar válogatott játékos 2011-től 2021 januárjáig már futballozott a Hertha utánpótlásában, illetve a felnőtteknél is szerepet kapott 12 tétmérkőzésen.

A Bild megjegyzi, a Dárdai-dinasztia valószínűleg egyedülálló a német fociban, hiszen talán még sosem fordult elő olyan, hogy egy vezetőedző, jelen esetben Dárdai Pál, három fiával (ifj. Dárdai Pál, Dárdai Márton, Dárdai Bence) is együtt dolgozzon az első keretnél.

Olvastad már?
Fradi: Külföldön azt állítják, a Zvezda korábbi sikeredzője hamarosan aláírhat - így áll az ügy
Szerbiában Vladan Milojeviccsel boronálták össze a Ferencvárost, a csakfoci.hu azonban úgy értesült, hogy nem igaz a hír, mi szerint az 53 éves trénerrel tárgyalna az NB I-es csapat.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Raul Gustavo
A Csakfoci korábbi információjának megfelelően a Ferencváros bejelentette Raul Gustavo érkezését.
Mezőkövesd
Megvan a távozó légiós új csapata
Az NB I-ből kiesett Mezőkövesdtől távozó szenegáli-francia középpályás, Christian Gomis a thai élvonalban szereplő BG Pathum Unitedhez írt alá.
Újpest
Új erőnléti edző
Ahogyan a Csakfoci korábban jelezte, nem egyedül érkezett Bartosz Grzelak Fehérvárról, stábjából ugyanis Száraz Ádám erőnléti edző is Újpestre tette át a székhelyét a Viditől.
Tovább az összes átigazoláshoz