Három magyar válogatott játékos edzője is lehet Thomas Doll - itt kaphat munkát

Felvidéki sajtóhír szerint a DAC elkezdte keresni Németh Antal utódját, az egyik jelölt pedig a korábban a Ferencvárosnál is tevékenykedő Thomas Doll lehet.
Nyikes Zoltán 2021. szeptember 4., szombat 9:51
Felvidéki sajtóhír szerint a DAC elkezdte keresni Németh Antal utódját, az egyik jelölt pedig a korábban a Ferencvárosnál is tevékenykedő Thomas Doll lehet.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. szeptember 4., szombat 9:51

A korkep.sk információi szerint a három magyar válogatott játékost, Schäfer Andrást, Kalmár Zsoltot és Hahn Jánost is foglalkoztató DAC elkezdte keresni Németh Antal vezetőedző utódját. A portál úgy tudja, hogy

Thomas Doll neve is felmerült, aki ajánlatot is kapott már a sárga-kékektől

– állítólag a belga sportigazgató, Jan Van Daele mindenképp külföldi vezetőedzőt akar.

Mint ismert, Doll 2013 decemberétől 2018 augusztusáig tevékenykedett a Ferencváros élén, ez idő alatt egy bajnoki címet és három Magyar Kupa-győzelmet zsebelt be. A német szakember ezt követően dolgozott hazájában a Hannover, majd Cipruson az APOEL együtteseinél is, 2019 decembere óta nincs csapata.

Németh Antal idén áprilisban előbb megbízott vezetőedzőként vette át a dunaszerdahelyieket, ekkor öt mérkőzésen négy győzelem és egy döntetlen volt a mérlege, ezért az idei szezonra véglegesen övé lett a DAC kispadja. A felvidéki csapat a most futó idényben két győzelemmel, két döntetlennel és két vereséggel kezdett.

Korábbi interjúnk Németh Antallal

Olvastad már?
Interjú a legboldogabb magyar edzővel: "Egy olyan korban élünk, amely már meghaladta ezt a fajta gondolkodást" - a DAC-ot választaná az NB I helyett a Slovan-verő tréner
Évekig edzősködött Magyarországon, de a Felvidéken mégis ismertebb és népszerűbb. Számára a DAC élvez most prioritást, a dunaszerdahelyiek kedvéért akár egy NB I-es ajánlatra is nemet mondana. Már kétszer dolgozott együtt Bernd Storckkal, de nem volt vele problémája, ugyanakkor tisztában van vele, hogy nem nagyon lehet meggyőzni semmiről a német trénert. Markáns és határozott véleménye van arról, hogy nálunk a magyar vagy a külföldi edzőkre van nagyobb szükség. Interjú:
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Gyirmót
Ketten távozhatnak
Honlapunk úgy értesült, hogy Soltész Dominik és Kovács Milán is távozik az NB II-es Gyirmót csapatától, utóbbi játékos pedig a Budapest Honvéd színeiben folytathatja.
Újpest/DVSC
Baranyai Nimród
A Debreceni VSC U21-es válogatott jobbhátvédjével, Baranyai Nimróddal pótolhatja az Újpest a kölcsönjátéka után Zalaegerszegre visszatérő Huszti Andrást. (nso.hu)
Újpest
Mészöly Géza
Hivatalossá vált, hogy nem hosszabbítják meg Mészöly Géza vezetőedző lejáró szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz