Ihrig-Farkas marad. Fotó: vasasfc.hu

Három játékos távozását és egy szerződéshosszabbítást is bejelentett a Vasas - hivatalos

Dombó, Silye és Balogh távozását bejelentették, Ihrig-Farkas szerződést hosszabbított.
Nyikes Zoltán 2023. május 25., csütörtök 20:55
Ihrig-Farkas marad. Fotó: vasasfc.hu
Dombó, Silye és Balogh távozását bejelentették, Ihrig-Farkas szerződést hosszabbított.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. május 25., csütörtök 20:55

Mozgalmasra sikerült a csütörtöki nap a Vasasnál, az NB I-es klubnál ugyanis három játékos távozását, valamint egy szerződéshosszabbítást is bejelentettek.

Az angyalföldieknél marad további egy évre a 29 éves támadó középpályás, Ihrig-Farkas Sebestyén, aki az elmúlt másfél év alatt összesen 32 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 6 gólt szerzett - olvasható a vasasfc.hu-n.

Hivatalossá vált az is, hogy Dombó Dávid kapussal a mai napon közös megegyezéssel szerződést bontott a Vasas, míg a 26 éves védő, Silye Erik szerződése lejárt és nem hosszabbították meg, mint ahogyan a DAC Dunaszerdahelytől kölcsönvett Balogh Norbert megállapodását sem kívánta meghosszabbítani az angyalföldi klub.

Olvastad már?
Dupla vagy semmit ajánlott a játékosainak a magyar klubtulajdonos a kiesés elkerüléséhez - “Nem adhatom oda egy sintérnek a csapatot” - interjú
A sokszor edzőket "kivégző" focisták egója, a szurkolók túlzó nyomása és a tulajdonosi türelmetlenség mind hozzájárult ahhoz, hogy a nagymúltú Békéscsaba kiessen az NB II-ből. Kiderült, mekkorát bukott a lila-fehér klub az osztályváltással és az is, mekkorát buktak azok a játékosok, akik vállalták, hogy a kiesés esetén a kéthavi fizetésük jelentős részéről lemondanak. Interjú Barkász Sándorral, a viharsarki klub többségi tulajdonosával.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Lovrencsics Gergő
Horvát lapértesülés szerint a 34 éves, lejáró szerződésű jobbhátvéd is azon labdarúgók között lehet, akik elhagyják a Hajduk Splitet.
Budafok
Hosszabbítás
A klub meghosszabbította a 22 éves hálóőr, Oroszi István szerződését.
Gyirmót
Három távozó
A Gyirmót szakmai vezetése úgy döntött, hogy három lejáró szerződésű labdarúgónak nem kínál szerződéshosszabbítást, így Nagy Patrik, Simon András és Herjeczki Kristóf is távozik - írja a gyirmotfc.hu.
Tovább az összes átigazoláshoz