Fotó: kisvardafc.hu

Fradi: Újabb angol csapat nézte ki Ryan Mmaee-t - sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint a Preston North End kölcsönben szerette volna leigazolni Ryan Mmaee-t, azonban a Fradi visszautasította az ajánlatot.
Csakfoci.hu 2023. június 27., kedd 8:11
Fotó: kisvardafc.hu
Angol sajtóhírek szerint a Preston North End kölcsönben szerette volna leigazolni Ryan Mmaee-t, azonban a Fradi visszautasította az ajánlatot.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. június 27., kedd 8:11

Az angol footballinsider247.com információi szerint a Championshipben szereplő Preston North End ajánlatot tett a Ferencvárosnak Ryan Mmaee kölcsönvételét illetően, azonban a magyar bajnok visszautasította azt. A portál hozzáteszi, hogy az angol együttes 3 millió font értékű kivásárlási opciót is belefoglalt az ajánlatába, de - a beszámoló szerint - az FTC csak véglegesen adná el Mmaee-t.

A csakfoci.hu információi szerint csak puhatolózás érkezett eddig az angol csapat részéről, konkrét ajánlatot nem tettek a támadóért. Honlapunkhoz hasonlóan értesült az ulloi129.hu is, amely hozzátette, hogy a 3 millió fontos átigazolás messze klubrekord lenne a Prestonnál, ezért kétséges, hogy valóban ki tudnák-e vásárolni a gólerős támadót egy év múlva.

A Fradi 25 éves marokkói csatára 2021 nyarán érkezett az Üllői útra, azóta 73 mérkőzésen 32 gólt és 15 gólpasszt jegyzett a ferencvárosiak színeiben. Mmaee elég kapóssá vált az utóbbi időben; sajtóhírek szerint Angliából az első osztályú Leeds United és Luton Town is érdeklődött iránta, de török csapatok célkeresztjébe is bekerült.

Olvastad már?
Pakson köthet ki a nagy terveket szövögető NB II-es klub alapembere
A csakfoci.hu úgy értesült, hogy Temesvári Attila a Paksi FC játékosa lehet.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Asteras Tripolis
Ádám Martin
A görög Asteras Tripolis hivatalos honlapján jelentett be Ádám Martin érkezését.
NB I
Meshack Ubochioma
Egyelőre nincs még klubja Meshack Ubochiomának, akivel július elején bontott szerződést a ZTE.
Légiósok
Ádám Martin
Úgy tűnik, egyre közelebb a megegyezés a görög Aszterasz Tripolisz és Ádám Martin között.
Tovább az összes átigazoláshoz