Fotó: fradi.hu

Megerősítve: Már az Újpest ellen sem Stankovic irányít - a Fradi is bejelentette a távozását

A Csakfoci.hu úgy tudja, nagy eséllyel már a Ferencváros utolsó bajnokiján sem ül le a kispadra a távozó szerb edző, helyette Leandro meccselhet.
Nyikes Zoltán 2024. május 16., csütörtök 18:51
Fotó: fradi.hu
A Csakfoci.hu úgy tudja, nagy eséllyel már a Ferencváros utolsó bajnokiján sem ül le a kispadra a távozó szerb edző, helyette Leandro meccselhet.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. május 16., csütörtök 18:51

Hivatalossá vált, amit a csakfoci.hu korábban előre jelzett: Dejan Stankovic a mai nappal felbontotta szerződését a Ferencvárossal - jelentette be a klub hivatalos oldala. Azt is hozzátették, hogy a vezetőedzővel távozik a vele érkezett külföldi stáb is.

A közlemény kiemeli, az FTC-t nem érte váratlanul a szakember döntése, a hétvégi derbin, amely egyben a bajnoki aranyérem-átadó ünnepség is, a korábbi hírünknek megfelelően Leandro de Almeida ül a Fradi kispadján.


KORÁBBAN ÍRTUK

A Csakfoci csütörtök délután jelezte, hogy Dejan Stankovic vezetőedző távozik a Ferencvárostól, miután elfogadta egy másik klub ajánlatát, ezt pedig már közölte is az FTC vezetésével. Ez pedig időközben hivatalossá is vált, miután a Szpartak Moszkva bejelentette, hogy Stankovic lesz az új vezetőedző a 2024/25-ös idénytől.

Honlapunk azonban úgy értesült, hogy a szerb szakember már nagy valószínűség szerint a hétvégi, Újpest elleni utolsó bajnoki mérkőzésen sem fog leülni a kispadra, helyette minden bizonnyal az eddigi asszisztense, Leandro lesz a megbízott edző.

Leandro játékosként az utolsó élvonalbeli bajnoki mérkőzését 2020. júniusában játszotta az FTC-nél, majd ezt követően sem ért véget a klub és a játékos kapcsolata azzal, hogy a korábbi magyar válogatott labdarúgó felhagyott a profi futballal, ugyanis az FTC II-ben játszott, majd ott is kezdett el edzősködni.

Ezt követően gyorsan az NB I-es csapatnál találta magát, ugyanis Sztanyiszlav Csercseszov, Máté Csaba és Dejan Stankovic szakmai stábjában is helyet kapott, a szerb szakember eltiltásainál pedig Leandro irányított a kispad mellől.

Hogyan értékeled Stankovic munkáját a Fradi élén? Kattints és szavazz itt!

Olvastad már?
Fradi: Stankovicot már be is jelentette az új csapata - hivatalos
A Szpartak Moszkvánál folytatja pályafutását a szerb szakember.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Kölcsönadás
Zuigéber Ákos a következő idényt a Budafok csapatánál tölti majd kölcsönben. A 21 éves támadó tavasszal a Szegednél szerepelt, 11 bajnokin egy gólt szerzett. (mtkbudapest.hu)
ZTE
Zoran Lesjak
A szlovén élvonalbeli lendvai Nafta bejelentette a Zalaegerszegtől távozó Zoran Lesjak érkezését.
Szentlőrinc
Távozott a vezetőedző
A Szentlőrinc tulajdonosának döntése értelmében távozott a vezetőedzői posztról Pichler Gábor. A Csakfoci korábbi értesülése szerint Waltner Róbert lesz a klub új trénere.
Tovább az összes átigazoláshoz