Fotó: facebook.com/kecskemetite

Felkészülés: Védők hozták össze az egyenlítést, nem bírt NB III-as ellenfelével a Kecskemét

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Kecskemét.
Nyikes Zoltán 2024. június 29., szombat 12:31
Fotó: facebook.com/kecskemetite
Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Kecskemét.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. június 29., szombat 12:31

Tiszakécskén vívta első nyári edzőmeccsét a Kecskemét szombat délelőtt, melyre a Kersák – Májer, Papp M., Polyák K., Leoni, Kotula – Zsótér, Vattay, Meszhi – Lukács, Kovács K. összeállításban küldte pályára csapatát Szabó István vezetőedző. A játékosok 45 perces terhelést kaptak a játékosok, így fordulás után sorcserét hajtott végre a szakember, míg Helmich, Nagy és Varga nem lépett pályára, keretben volt viszont az NB III-as csapat egyik fiatalja, Molnár Márk.

A KTE közösségi oldalának közvetítéséből kiderült, hogy az első félidő elején Lukácsot szerelték ziccerben a kécskeiek, majd a 31. percben Cipf fejelt tisztán és Kersák védett nagyot. A szünet előtt megszerezte a vezetést az NB II-ből kiesett együttes, egy szögletet Takács csúsztatott a jobb alsóba.

A 49. percben Pálinkás gólját még nem adták meg, de az egyenlítés végül később összejött: a 67. percben Belényesi visszafejelt labdáját Szabó Alex fejelte be közelről. A 68. percben Nikitscher lövése ment mellé kevéssel, újabb gól már nem született, így döntetlennel zárult a találkozó. A Kecskemét vasárnap már indul a szlovéniai edzőtáborba, ahol hétfőn két edzéssel folytatódik a munka.

Felkészülési mérkőzés, Tiszakécske

Tiszakécske (NB III)-Kecskemét 1-1 (Takács 45., ill. Szabó A. 67.)

KTE, 1. félidő: Kersák – Májer, Papp M., Polyák K., Leoni, Kotula – Zsótér, Vattay, Meszhi – Lukács, Kovács K.
2. félidő: Pálfi - Szűcs, Szabó A., Belényesi, Katona, Zeke – Vágó, Nikitscher, Banó-Szabó – Kovács B., Pálinkás

Olvastad már?
NB I-es edzőmeccsek: A Kecskemét a Vasas ellen hangol az élvonalbeli rajtra – egy helyen a nyári felkészülés menetrendje
Szinte teljesen kialakult már az NB I-es csapatok nyári felkészülési programja. A könnyebb átláthatóság kedvéért folyamatosan frissülő menetrenddel jelentkezünk az edzőmeccsekről. A következő napok programja mellett az összecsapásokat csapatokra bontva is megtaláljátok. Jó böngészést!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás. (NSO)
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz