Fotó: eto.hu

Értetlenül állnak a 6-0 előtt Győrben: "Kettőt nem tudtunk egymáshoz passzolni"

Így látta a Vasas vezetőedzője, Desits Szilárd, valamint az ETO asszisztensedzője, Lipták Zoltán a nagy kiütést hozott találkozót.
Budai László 2023. november 28., kedd 9:23
Fotó: eto.hu
Így látta a Vasas vezetőedzője, Desits Szilárd, valamint az ETO asszisztensedzője, Lipták Zoltán a nagy kiütést hozott találkozót.
Szerző: Budai László 2023. november 28., kedd 9:23

Rangadó helyett brutális, 6-0-s kiütést hozott a Vasas és az ETO egymás elleni mérkőzése hétfő este az NB II-ben. A találkozó után érthető módon a hazaiak mestere, Desits Szilárd mindennel elégedett volt, míg a győriek asszisztensedzője, Lipták Zoltán csalódottan nyilatkozott.

Desits Szilárd (Vasas): - Ma összeállt minden, ami kell ahhoz, hogy így tudjunk játszani. Gratulálok a csapatnak, a stábnak, csodálatos mérkőzés volt, szuper volt minden. Elejétől fogva egy lehetőségünk volt, hogy ezt a mérkőzést bedaráljuk, és be is daráltuk.

Ha kellett, párharcokkal, ha kellett, akkor játékkal. Bárkit meg tudunk verni, ha így áll hozzá mindenki, akkor nincs ellenfél.

Lipták Zoltán (ETO, asszisztensedző): - Nem erre készültünk, ez egyértelmű. Egyelőre értetlenül állok a dolgok előtt. Az első perctől kezdve nem azt játszottuk, amit szerettünk volna.

Védekezésben is rengeteget hibáztunk, valamint, ami a legnagyobb baj, hogy labdával is… Kettőt nem tudtunk egymáshoz passzolni, ami eddig nem volt jellemző erre a csapatra.

- A hat gól nagyon sok, ennyire nem szabad szétesni, meg kellett volna, hogy legyen a tartás a csapatban. Félidőben próbáltuk rendezni a sorokat, próbáltam egy kicsit hangosabban beszélni hozzájuk. A második félidőben rendszert is váltottunk, de sajnos semmi sem sikerült, ezt sajnáljuk. Lehet, hogy jókor jött ez a nagy pofon, ebből mindenképpen fel fogunk állni, megyünk tovább azon az úton, ami ez előtt a mérkőzés előtt jellemző volt ránk. 

Olvastad már?
Jogerős ítélet a 14 éve húzódó ügyben: Fogadási csalás miatt fegyházba kell vonulnia a magyar edzőnek - tájékoztatást adott az ügyvéd
A Kúria a másodfokon négy személyre kiszabott, fegyházban letöltendő büntetését helyben hagyta.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
ETO FC
Kuznyecov Szergej
Korábbi hírünknek megfelelően Kuznyecov Szergej lett a győriek új vezetőedzője.
ETO FC
Távozik a vezetőedző
Az NB II-ben szereplő ETO FC vezetősége szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal.
Tovább az összes átigazoláshoz