Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

Lezárult az edzőkérdés Újpesten - magyar utódja lehet Vignjevicnek

A csakfoci.hu információi szerint csütörtökön véget érhet a második Vignjevic-korszak Újpesten. A lila-fehérek kispadjára Mészöly Géza pályázik a legnagyobb eséllyel.
Dudás Gábor 2024. február 8., csütörtök 8:38
Fotó: MTI/Hegedüs Róbert
A csakfoci.hu információi szerint csütörtökön véget érhet a második Vignjevic-korszak Újpesten. A lila-fehérek kispadjára Mészöly Géza pályázik a legnagyobb eséllyel.
Szerző: Dudás Gábor 2024. február 8., csütörtök 8:38

A csakfoci.hu a Nemzeti Sporthoz hasonlóan úgy értesült, hogy nem marad az Újpest kispadján Nebojsa Vignjevic, és már csütörtökön bejelenthetik a szerb szakvezető távozását. Ami az elmúlt napok történései alapján egyáltalán nem meglepő, de csak azért most kerül sor rá, mert a feleknek meg kellett egyezniük az elválás részleteiről.

Mint ismeretes, az Újpest kilenc mérkőzés óta nyeretlen és összesen egy pontot szerzett ebben az időszakban Nebojsa Vignjevic vezetésével, ráadásul mint írtuk, a tréner viszonya a játékosai egy részével is igencsak hűvössé vált, és volt, akivel komoly verbális csatája is akadt. A keddi, DVSC elleni bajnokin aztán a szurkolók célkeresztjébe került, emiatt egy külön biztonsági ember által is vigyázott szakvezető láthatóan rezignáltan ülte végig a találkozót a kispadon, és minden jel arra mutatott, hogy az lehetett az utolsó meccse a második újpesti időszakában. Ami a mai nappal véget érhet.

És hogy ki lehet Vignjevic utódja? Több helyen megjelent a lila-fehérek egykori játékosának, Pető Tamásnak a neve, aki jelenleg az NB III-as Veszprémet irányítja, a csakfoci.hu pedig elsőként írt arról, hogy az Újpest felvette a kapcsolatot volt edzőjével, Mészöly Gézával is. Úgy tudjuk, jelen állás szerint utóbbi, azaz Mészöly Géza az esélyes arra, hogy átvegye a csapat irányítását.

Mészöly már több alkalommal (2004 és 2006, valamint 2010 és 2011 között) volt az Újpest edzője, a csapattal két ezüstérmet is szerzett. Később a magyar korosztályos válogatottaknál, a Haladásnál és a Győri ETO-nál is dolgozott.

FRISSÍTÉS: Már hivatalos, Vignjevic távozik Újpestről - kattints a részletekért!


Az Újpest az átigazolási piacon is nagy dobásra készül - lásd alábbi cikkünket:

Olvastad már?
Már most nagy dobásra készül az Újpest: Az NB I egyik legjobb csatárát igazolnák le
A Csakfoci információi szerint a lila-fehérek kísérletet tesznek a Mezőkövesd támadójának, Stefan Drazicnak a leigazolására.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz