Fotó: Mezőkövesd Zsóry

Egyre közelebb új klubjához a gólerős NB I-es támadó, akit három magyar csapattal is szóba hoztak - sajtóhír

Úgy tűnik, hogy a Mezőkövesdről távozó gólerős támadó, Stefan Drazic nem marad Magyarországon, ciprusi sajtóhírek szerint ugyanis az APOEL csaphat le rá.
Nyikes Zoltán 2024. június 25., kedd 12:58
Fotó: Mezőkövesd Zsóry
Úgy tűnik, hogy a Mezőkövesdről távozó gólerős támadó, Stefan Drazic nem marad Magyarországon, ciprusi sajtóhírek szerint ugyanis az APOEL csaphat le rá.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. június 25., kedd 12:58

Miután eldőlt, hogy zsinórban nyolc év után kiesett a Mezőkövesd az NB I-ből, az is biztossá vált, hogy távoznak a légiósok a borsodi együttesből. Az elmúlt években Stefan Drazic a magyar élvonal egyik legjobb támadója volt, így nem volt meglepetés, hogy sorra jelentkeztek be érte az NB I-es klubok is, a sajtóban a ZTE FC, a DVSC és az Újpest FC érdeklődéséről is lehetett olvasni - sőt, az ügynöke annyit meg is erősített, hogy három magyar és négy külföldi ajánlata van.

Ezúttal viszont úgy tűnik, hogy a 31 éves csatár nem marad Magyarországon, a goal.philenews.com információja szerint ugyanis a ciprusi első osztályú APOEL szerződtetheti Drazicot. A portál azt írja, hogy a szerb támadó már meg is érkezett a ciprusi klubhoz, hogy személyesen is tárgyaljanak a feltételekről, így tehát könnyen előfordulhat, hogy napokon belül hivatalossá is válhat az átigazolás.

Drazic először 2018-ban igazolt az NB I-be, akkor közel másfél éven keresztül volt a Mezőkövesd játékosa, a 2018/19-es idényt 11 góllal és 6 assziszttal zárta. Egy kínai kitérőt követően aztán 2020 nyarán tért vissza hazánkba, a Diósgyőrnél egy évet töltött, majd az előző három évben újfent a borsodi sárga-kékeket erősítette. Drazic két évvel ezelőtt 14 góllal az NB I góllővőlistájának második helyén zárt, majd az elmúlt idényben 10 találattal holtversenyben a hetedik lett.

Olvastad már?
Óriási hír Újpesten: Új stadiont is kaphatnak a lilák - a klub elnöke erősítette meg
A lila-fehérek már vizsgálják a lehetőségeket, keresik az esetleges megfelelő helyszínt és a szurkolókat is bevonnák a döntésbe.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás.
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz