Fotó: mlsz.hu

Eb 2024: Megvan, mikor hirdeti ki Rossi a magyar válogatott keretét a tornára - az UEFA felemelte a nevezhető játékosok létszámát

Május 14-én hirdeti ki Marco Rossi szövetségi kapitány a magyar válogatott Eb-keretét.
Póczik Dávid 2024. május 3., péntek 18:57
Fotó: mlsz.hu
Május 14-én hirdeti ki Marco Rossi szövetségi kapitány a magyar válogatott Eb-keretét.
Szerző: Póczik Dávid 2024. május 3., péntek 18:57

Az UEFA pénteki döntése értelmében a 2024-es Európa-bajnokságon résztvevő válogatottak minimum 23, maximum 26 fős keretet nevezhetnek a tornára. A magyar válogatott keretét az Eb rajtja előtt pontosan egy hónappal, május 14-én hirdeti ki Marco Rossi szövetségi kapitány - írta az Magyar Labdarúgó-szövetség X-csatornája.

A sorozatban harmadszor Eb-résztvevő magyar válogatott a házigazda németekkel, valamint a svájciakkal és a skótokkal szerepel azonos csoportban.

Olvastad már?
Kubatov: "A Fradi ellen még a kiscsapatok is BL-döntőt játszanak" - az FTC-elnök Stankovic és Marquinhos jövőjéről, valamint az új szponzorokról is beszélt
A Ferencváros alapításának 125. évfordulóján Kubatov Gábor az M4 Sportnak adott hosszabb interjút.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Raul Gustavo
A Csakfoci korábbi információjának megfelelően a Ferencváros bejelentette Raul Gustavo érkezését.
Mezőkövesd
Megvan a távozó légiós új csapata
Az NB I-ből kiesett Mezőkövesdtől távozó szenegáli-francia középpályás, Christian Gomis a thai élvonalban szereplő BG Pathum Unitedhez írt alá.
Újpest
Új edzők a stábban
Ahogyan a Csakfoci korábban jelezte, nem egyedül érkezett Bartosz Grzelak Fehérvárról, ugyanis Száraz Ádám erőnléti edző és Johan Sandahl asszisztensedző is Újpestre tette át a székhelyét a Viditől.
Tovább az összes átigazoláshoz