Fotó: dvsc.hu

Dzsudzsák kifakadt a Loki döntetlenje után: "Ha az ellenfél átlépi a felezővonalat, abból gólt kapunk"

Dzsudzsák Balázs gyönyörű szabadrúgásgólja is kellett ahhoz, hogy a Debrecen végül egy pontot otthon tartson a Diósgyőr ellen. A Loki csapatkapitány azonban nem volt elégedett.
Csakfoci.hu 2024. február 4., vasárnap 12:34
Fotó: dvsc.hu
Dzsudzsák Balázs gyönyörű szabadrúgásgólja is kellett ahhoz, hogy a Debrecen végül egy pontot otthon tartson a Diósgyőr ellen. A Loki csapatkapitány azonban nem volt elégedett.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. február 4., vasárnap 12:34

A Debrecen 0-2-ről jött vissza és végül döntetlenre mentette a DVTK elleni bajnokit.

- Nem vagyok boldog, de a csapat megérdemelte az egy pontot, mert küzdöttünk a végsőkig. De az, hogy megint ide jutottunk, az kellett, hogy rossz döntéseket hozzunk a kapu előtt, rossz egy az egybeneket csináljunk a széleken, túl akartuk mindig bonyolítani. Az első félidő után kettő vagy három góllal vezethettünk volna minimum. Mi adtuk oda nekik a két gólt, ugyanúgy, mint az első mérkőzésen. 0-2-ről is voltak meccslabdáink, de nem tudjuk gólra váltani a helyzeteket. Ahogy átlépi az ellenfél a felezőt, abból gól van, a semmiből kapunk gólokat. A befejezéseknél sokat kell fejlődnünk. Nem adhatunk az ellenfeleinknek folyamatosan előnyt, mert akkor megint egy átlagos csapat leszünk - értékel Dzsudzsák Balázs az M4 Sportnak.

Olvastad már?
Dzsudzsák-bomba, kiállítás, négy találat: a Debrecen kétgólos hátrányból támadt fel a Diósgyőr ellen - videó
A Debrecen parázs meccsen, kétgólos hátrányból mentett pontot a DVTK ellen.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz