Fotó: MTI

Dzsudzsák: "Ki merte mondani valaki, hogy Dzsudzsák klasszis?" - Dárdai érkezéséről beszélt a 109-szeres magyar válogatott játékos

Dzsudzsák Balázs úgy érzi, a saját hazájában nem lehet teljes mértékben elismert, ha kimegy Hollandiába, ott nem tudnak rosszat mondani róla.
Nyikes Zoltán 2024. május 10., péntek 16:19
Fotó: MTI
Dzsudzsák Balázs úgy érzi, a saját hazájában nem lehet teljes mértékben elismert, ha kimegy Hollandiába, ott nem tudnak rosszat mondani róla.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. május 10., péntek 16:19

A DVSC csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs az M4 Sportnak adott hosszabb interjút, amiben kitértek arra az időszakra, amikor Dárdai Pál átvette a magyar válogatott irányítását.

– Újjászületés, minden szinten! Szokták mondani, és a mai napig is szembesülök azzal, hogy az ember a saját hazájában nem lehet teljes mértékben elismert. Néha sokkal jobban érzem azt, hogy ha Hollandiában lennék, vagy ha kimegyek oda, ott nem tudnak rosszat mondani. Pali volt az, aki a teljesen kívülről jött énjét hozta az akkori hangulatba.

Olyan szavakkal és jelzőkkel illetett engem és a csapatot, amire az emberek azt mondták: "Mi? Ki merte mondani valaki, hogy Dzsudzsák klasszis?" Én mindig ezt hiányoltam picit. Nyilván elsősorban nem magamra gondolok, de most hozzám szól a kérdés, nekem ez olyan fellélegzés volt, vettem egy nagy levegőt, hogy végre valaki.

Nem az volt, hogy nem lehet kimondani, mert "nem szeretjük, amiért elment Oroszországba és attól már nem jó játékos." Palit nem érdekelte, ki hol van, azt mondta, amit látott, azt mondta, amit akart látni és amit el is várt – emlékezett vissza a korábban légiósként Oroszországban, Hollandiában, Törökországban és az Egyesült Arab Emírségekben is megfordult játékos.

A 109-szeres válogatott labdarúgóval készült interjú teljes egészében péntek este lesz látható az m4sport.hu-n.

Olvastad már?
Továbbra is az NB I-ben maradhat az élvonalbeli kieső egyik legjobb magyar játékosa - ez a csapat hívja
A csakfoci.hu úgy értesült, hogy Molnár Gábor az NB II-ből feljutó Nyíregyházához igazolhat.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Kölcsönadás
Zuigéber Ákos a következő idényt a Budafok csapatánál tölti majd kölcsönben. A 21 éves támadó tavasszal a Szegednél szerepelt, 11 bajnokin egy gólt szerzett. (mtkbudapest.hu)
ZTE
Zoran Lesjak
A szlovén élvonalbeli lendvai Nafta bejelentette a Zalaegerszegtől távozó Zoran Lesjak érkezését.
Szentlőrinc
Távozott a vezetőedző
A Szentlőrinc tulajdonosának döntése értelmében távozott a vezetőedzői posztról Pichler Gábor. A Csakfoci korábbi értesülése szerint Waltner Róbert lesz a klub új trénere.
Tovább az összes átigazoláshoz