Fotó: dvsc.hu

Dzsudzsák: "Amikor idejött, kaotikus állapotok uralkodtak minden téren" - egy év alatt csodát tett a Lokival Blagojevic

A Loki csapatkapitánya szerint Blagojevic alatt ő is nagyon sokat tudott fejlődni.
Budai László 2023. szeptember 21., csütörtök 16:27
Fotó: dvsc.hu
A Loki csapatkapitánya szerint Blagojevic alatt ő is nagyon sokat tudott fejlődni.
Szerző: Budai László 2023. szeptember 21., csütörtök 16:27

Egy évvel ezelőtt nevezték ki a Debrecennél Srdjan Blagojevicet, aki csodát tett a minden téren nagyon mélyen lévő csapattal. A Loki az előző szezont a tavasz legjobbjaként a harmadik helyen zárta, míg a mostani bajnokságot vezeti.

- Nagyon izgalmas volt az első év számomra. Hálás vagyok és elégedett azzal, ahogyan együttműködünk a játékosokkal, a vezetőséggel, a szurkolókkal. Élveztem az első évet, szerintem sikeres is volt, alig várom az új kihívásokat, és bízom benne, hogy legalább olyan lesz, mint az első - nyilatkozta a tréner a klubhonlapnak. Blagojevicről remek véleménnyel van a csapat kapitánya, Dzsudzsák Balázs.

Nagyon örülök az ittlétének. Abban a szituációban, amikor ideérkezett, abszolút mondhatjuk, hogy kaotikus állapotok uralkodtak minden téren. Hihetetlen profizmus, teljes futball-maximalizmus jellemzi, 0-24-ben csak azzal foglalkozik, hogyan tudnánk jobbak lenni, hogyan tudna újat mutatni és átadni nekünk azt, amit látni szeretne.

- Örülök, hogy amikor lehet igazolni, akkor azt nem arra használja fel, hogy minél több játékos jöjjön, hanem, hogy minél többet megtartsunk, és hogy mindenki értse azt, amit szeretne játszatni. Ez az alapja annak, hogy a csapat sikeres. Már vakon ismerjük az elképzeléseit. Hihetetlenül örülök, hogy egy olyan edzővel dolgozatok - nem szeretek erről beszélni, de a karrierem vége felé ,- aki minden nap tud motiválni az edzéseivel, észrevételeivel. Nagyon sokat fejlődtem alatta, új pozícióban vagyok, új dolgokat mutatott és jó erőben érzem magam. A legfontosabbak pedig az eredmények. Eredményes szezonon vagyunk túl, de mindig van feljebb. Blagojevic érdekes figura, aki magában tartja az érzéseit, ez jót tett a csapatnak, a légkörnek, és a maga módján nagyon karakán is.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz