Fotó: paksifc.hu

Bognár is elmondta a véleményét Mészöly eltiltásáról: "Egy kicsit szigorúnak találom, inkább megmosolyogtat"

A paksiak edzője nem értett egyet az MLSZ FEB döntésével.
Nyikes Zoltán 2024. február 29., csütörtök 19:08
Fotó: paksifc.hu
A paksiak edzője nem értett egyet az MLSZ FEB döntésével.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. február 29., csütörtök 19:08

Csütörtökön, éppen az Újpest-Paks Magyar Kupa-nyolcaddöntő napján vált hivatalossá, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága 1+2 hónapra szóló eltiltással sújtotta a lila-fehérek vezetőedzőjét, Mészöly Gézát a DVTK elleni bajnokit követően tett "rasszista tartalmú nyilatkozata" miatt.

Az MK-találkozót felvezető interjúban az M4 Sport riportere arról is kérdezte a tolnaiak vezetőedzőjét, Bognár Györgyöt, hogy várta-e azt, hogy Mészöly Géza ellen meccseljen.

Hallottam, hogy Géza nem ülhet a kispadra eltiltás miatt. Egy kicsit szigorúnak találom én ezt a fegyelmi határozatot. Inkább megmosolyogtat

– mondta az esettel kapcsolatban Bognár.

Az MLSZ 1+2 hónapra eltiltotta az Újpest edzőjét, Mészöly Gézát a „fekás” nyilatkozata miatt. Egyetértesz a döntéssel? Kattints és szavazz itt!

Olvastad már?
Mészöly: "Nyilatkozatomban a »feka« szónak semmilyen plusz, pejoratív tartalma nem volt" - azt mondja, csak utalt arra, hogy az ilyen típusú centerek általában feketék
A Mészöly Géza által benyújtott dokumentumból az is kiderül, hogy az esetet Franklin Saserével is megbeszélte már, aki maga sem érti, hogy lehetett ezt így félreérteni.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Légiósok
Németh Szabolcs
Az osztrák negyedosztályú ASK Kohfidisch vezetőedzője lett Németh Szabolcs, a Haladás, a Dorog és a Soproni VSE korábbi trénere.
Kisvárda
Mario Ilievski
Két élvonalbeli csapat is érdeklődik Mario Ilievski iránt, aki a Várda kiesése esetén bizonyos feltételekkel távozhat a klubtól. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz