Fotó: fehervarfc.hu

Korábbi válogatott játékosok is szakértők lesznek az Eb-n - itt az M4 Sport névsora

A helyszínen elemzi majd az eseményeket Juhász Roland 95-szörös válogatott, a 2016-os Eb alapembere és Bogdán Ádám, a 2021-es keret kapusa az M4 Sprton.
Nyikes Zoltán 2024. június 13., csütörtök 18:06
Fotó: fehervarfc.hu
A helyszínen elemzi majd az eseményeket Juhász Roland 95-szörös válogatott, a 2016-os Eb alapembere és Bogdán Ádám, a 2021-es keret kapusa az M4 Sprton.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. június 13., csütörtök 18:06

Kedden kiderült, kik közvetítik az M4 Sporton az Európa-bajnokság mérkőzéseit, ezúttal pedig azt is közzétette a sportcsatorna, hogy kik lesznek a szakértők a torna ideje alatt.

Válogatottunk első, június 15-én 15 órakor kezdődő Magyarország–Svájc mérkőzésén a többszörös magyar bajnok hátvéd, Juhász Roland, Bozsik Péter korábbi szövetségi kapitány és Dragóner Attila 28-szoros válogatott várja a nézőket. A következő, Magyarország–Németország mérkőzésen Juhász Roland és Bogdán Ádám mellett Korsós György, a második legtöbb BL-mérkőzésen szerepelt magyar labdarúgó osztja meg véleményét a látottakról. A harmadik, skótok elleni meccsen Dragóner Attila, Simek Péter válogatott labdarúgó és Bogdán Ádám várja a nézőket a helyszíni stúdióban.

A 2024-es Eb további mérkőzésein a magyarországi televízió stúdiójában is egymásnak adják a kilincset az elemzők. A közvetítések előtt és után Hegedűs Henrik, az FTC vezető adatelemzője, Rudolf Gergely korábbi futballválogatott, Horváth Zsolt játékos-közvetítő, Simon Miklós, a DVTK sportakadémiájának szakmai igazgatója egészíti ki a csapatot.

Olvastad már?
"A legenyhébb kritika az volt, hogy a Debrecen megvett engem kilóra" - interjú a korábbi Fradi-játékossal, a népszerű Eb-kommentátorral
Úgy érzi, ha már egy lapon említik Hajdú. B. Istvánnal, akkor elért valamit a szakmában. Büszke rá, hogy a most kezdődő németországi Európa-bajnokságon övé a nyitómérkőzés. Másképp kell készülnie egy Eb-re, mint az NB I-re, és tisztában van vele, hogy a nézők rendkívül kritikusak, azonnal lecsapnak a hibákra. Kevesen tudják róla, hogy a Fradiban futballozott, tehetsége alapján felnőtt válogatott is lehetett volna. Élete interjúját Zlatan Ibrahimoviccal készítette, ráadásul kétszer. Interjú Ujvári Mátéval, az ország egyik legközkedveltebb sportkommentátorával.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
Hivatalossá vált, hogy az Újpestről távozott Kiss Tamás a lengyel másodosztályú Wisla Kraków játékosa lett.
Fehérvár FC
Ominger Gergő
A Fehérvár FC és a Puskás Akadémia FC megállapodásának értelmében kölcsönbe érkezik a Vidihez a középpályán bevethető, utánpótlás-válogatott Ominger Gergő.
ETO FC Győr
Akadémisták kaptak szerződést
A 19 éves védő, Kulcsár Martin és a 17 éves Décsy Ádám személyében a győriek két akadémistája kapott profi szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz