Fotó: paksifc.hu

Bognár: "A futball megbüntetett minket"; Márton: "Az első félidő után egy garast sem adtam volna a győzelmünkért" - edzői értékelések

Az NB I 21. fordulója a Paks-Zalaegerszeg (3-4) mérkőzéssel indult - így értékelték a látottakat a vezetőedzők.
Csakfoci.hu 2024. február 16., péntek 22:53
Fotó: paksifc.hu
Az NB I 21. fordulója a Paks-Zalaegerszeg (3-4) mérkőzéssel indult - így értékelték a látottakat a vezetőedzők.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. február 16., péntek 22:53

Paks-Zalaegerszeg 3-4

Bővebben a mérkőzésről itt!

Bognár György (Paks): - Eddig is rend volt a fejekben, és ma is az volt. Ma játszottunk a legjobban, a mezőnyjátékunk jó volt, különösen az első félidőben volt fajsúlyos a fölényünk. A futball megbüntetett minket. Ha kihagyod a helyzeteket, és a vezetés tudatában lazára veszed a mérkőzést, akkor előfordulnak ilyen problémák. Ezt a meccset gólokkal kellett volna megnyernünk. Nem vagyok elégedetlen, van ilyen a futballban. Nem emlékszem olyanra, hogy ilyen balszerencsések lettünk volna hazai pályán. A közelmúltban nem nagyon kaptunk úgy ki, hogy arról senki nem tehetett (nevet). Taktikailag és csapatszinten is jók voltunk ma, nem is igazán tudom még elemezni, hogy kaptuk ezt a négy gólt (nevet). Szappanosnak volt két hibája a végén, de máskor meg ő hozta a pontokat, úgyhogy ez is rendben van. (M4 Sport)

Márton Gábor (ZTE):

Őszintén az első félidő után egy garast sem adtam volna a győzelmünkért. Két gól volt közte, nagyon rosszul néztünk ki, nem mertünk futballozni, nem jól értelmeztünk bizonyos helyzeteket. A félidőben aztán próbáltunk kicsit rendet rakni, cseréltünk párat, elkezdtek futballozni a srácok, onnantól kezdve a Paksnak is nehezebb lett.

- Az élet minden területén szükség van szerencsére, hogy ez min múlik, az egy megfoghatatlan dolog. Tény, hogy a csapatunk ezért minden meccsen megdolgozik. A hét gól nem sűrűn fordul elő, a nézők biztosan jól szórakoztak. Számomra ez egy nagyon nagy győzelem, ha visszaemlékszem, pályafutásom során először nyertem a Paks ellen, de ha jól tudom, a Zalaegerszegnek sem termett sok babér ellenük az elmúlt időben - utóbbi miatt most jobban is örülök - fogalmazott Márton, hozzátéve, hogy a győzelmük szerinte megérdemelt, ugyanakkor a szerencse forgandó, ezért szeretné, ha a jövőben kevesebb hibát követne el a Zete. (M4 Sport)

Olvastad már?
Bognár György leggólerősebb játékosa: „A Paks bajnoki címe sokkal nagyobb szenzáció lenne, mint a Honvédé volt” – interjú
Élete szezonját futja. Tudja, hogy ebben komoly szerepe van Bognár Györgynek is, aki egy különleges posztot talált neki. Mivel az első helyen állnak, a bronzérmet már csalódásként élné meg, ugyanakkor tudja, hogy az arany a csoda kategóriába tartozna. Újpestről egy komoly félreértés miatt távoznia kellett, de ma már nem bánja, hiszen Pakson teljesedett ki a pályafutása. Volt három nagyon komoly sérülése, melyek közül másnak egy is elég lett volna ahhoz, hogy kettétörjön a karrierje, ő azonban mindannyiszor teljes értékű játékosként tért vissza. Interjú Windecker Józseffel, a Paks középpályásával.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Légiósok
Németh Szabolcs
Az osztrák negyedosztályú ASK Kohfidisch vezetőedzője lett Németh Szabolcs, a Haladás, a Dorog és a Soproni VSE korábbi trénere.
Kisvárda
Mario Ilievski
Két élvonalbeli csapat is érdeklődik Mario Ilievski iránt, aki a Várda kiesése esetén bizonyos feltételekkel távozhat a klubtól. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz