Bejelentették: Elfogták azt a három férfit, akik összeverhették a Fradi bajnokát

Őrizetbe vették azt a három férfit, akik egy budapesti szórakozóhelyen feltehetően Busai Attilára, a Ferencvárossal korábban bajnoki címet nyert középpályásra támadtak a múlt héten.
Dudás Gábor 2020. augusztus 11., kedd 18:23
Őrizetbe vették azt a három férfit, akik egy budapesti szórakozóhelyen feltehetően Busai Attilára, a Ferencvárossal korábban bajnoki címet nyert középpályásra támadtak a múlt héten.
Szerző: Dudás Gábor 2020. augusztus 11., kedd 18:23

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett és garázdaság bűntett gyanúja miatt folytat eljárást három budapesti férfi ellen, akik a gyanú szerint 2020. augusztus 5-én 21 órakor egy Fővám téri szórakoztatócentrum egyik vendéglátó egységében többször megütöttek egy férfit. A sértett a bántalmazás következtében súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett - írja a police.hu.

A Blikk úgy tudja, ők voltak, akik múlt héten brutálisan bántalmazták Busai Attilát, akit meg is kell műteni sérülései miatt és hosszú ideig nem léphet majd újra pályára.

A nyomozás adatai szerint augusztus 5-én délután két férfi szóváltásba keveredett az étterem felszolgálóival, akik felszólították őket, hogy hagyják el a vendéglátóegységet. A férfiak ekkor átmentek egy szomszédos szórakozóhelyre, majd az esti órákban visszatértek az étterembe, ahol ismét összetűzésbe kerültek egy háromfős társasággal. A vita ekkor fajult verekedéssé.

A IX. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a 28 éves K. Albertet, a 29 éves R. Endrét és a 30 éves N. Ádámot súlyos testi sértés bűntett és garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Olvastad már?
Lapszemle: Brutálisan összeverték a korábbi Fradi-játékost, műteni kell - hosszú ideig nem játszhat
Három helyen eltört az arccsontja Busai Attilának, akit szerda éjjel vertek meg egy budapesti szórakozóhelyen.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz