Nagy valószínűség szerint jó ideig nem léphet pályára a szabadon igazolható Busai Attila, akit szerdán egy budapesti szórakozóhelyen brutálisan megvertek, minderről egy olvasó számolt be a Blikknek, s a rendőrség is megerősítette, hogy eljárás indult az ügyben. A Blikk egy még frissebb cikkében azt írja, komoly következménye lett a verekedésnek, Busainak ugyanis három helyen eltört az arccsontja, meg kell műteni.

– A nagy hangzavarban arra lettünk figyelmesek, hogy dulakodás kezdődik – mondta a Blikknek a neve elhallgatását kérő szemtanú. – Minden szinte pillanatok alatt történt, nem láttuk pontosan, ki kezdeményezte az ökölharcot, de nagyon megijedtünk.

Azt a szemtanú sem tudta megmondani, vajon mi előzte meg a konfliktust, mi miatt robbanhatott ki a verekedés, de nyilvánvaló volt, hogy az ökölcsatát Busai veszítette el… Rögtön világos volt, hogy nagyon komoly baja esett, a Blikknek nyilatkozó férfi szerint az egyik szeme ijesztően feldagadt, olyannyira, hogy szinte nem is látszott, de Busai Attila egész arca borzalmasan nézett ki.

A történtek kapcsán persze a Blikk megkereste a rendőrséget is, s az alábbi tájékoztatást kapták.

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen, mert a rendelkezésre álló adatok szerint 2020. augusztus 5-én 21 órakor egy IX. kerületi szórakoztatócentrumban egyelőre ismeretlen tettesek bántalmaztak egy férfit, aki nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett” – áll a hatóság laphoz eljuttatott közleményében.

TOVÁBB: A Blikk teljes cikke ide kattintva olvasható

Fordulat: Mégsem játszhatnak a svéd harmadosztályban a magyar bajnok focisták – bundagyanús cég miatt hátrált meg a klub