Amerikából hoz haza magyar játékost a Vasas - hivatalos bejelentés

Az NB II-es angyalföldi klub az Újpest és a DVSC korábbi futballistájával erősít.
Csakfoci.hu 2023. augusztus 10., csütörtök 9:50
Az NB II-es angyalföldi klub az Újpest és a DVSC korábbi futballistájával erősít.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. augusztus 10., csütörtök 9:50

Hivatalos bejelentést tett az amerikai második vonalban szereplő El Paso Locomotive FC, amely szerint megállapodásra jutottak az NB II-es Vasassal Pávkovics Bence klubváltásáról.

A klub szabályzatának megfelelően az átigazolás részleteit nem hozták nyilvánosságra, de mint írják, a 2024 novemberéig élő szerződéssel rendelkező légiósért kapott összeg a legmagasabb, amit az amerikai egyesületnek ebben a szezonban fizettek.

A texasi csapat elköszönt 26 éves magyar védőjétől és sok sikert kívánt további pályafutásához.

Pávkovics 2023 januárjában írt alá El Pasóban, ahol 20 találkozón viselhette csapata mezét. Korábban megfordult Pécsen, az MTK-nál, Újpesten és a DVSC-nél is, egyszeres Magyar Kupa-győztesnek mondhatja magát a lila-fehérekkel.

Olvastad már?
Fradi: “Ilyenkor azt mondják, elvagy ebben a langyos vízben, nem is akarsz igazán már focizni” - interjú Sigér Dáviddal a mellőzöttségről és a lelki megpróbáltatásokról
Sigér Dávid egy eddig nem ismert súlyos sérüléséről, a legnehezebb időszakokból való kijutásról, egy mellőzött játékos beszorított helyzetéről és a csapat játékába Máté Csaba segítségével visszaépülő rebrovi elemekről is beszélt a csakfoci.hu-nak adott interjújában.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
Tovább az összes átigazoláshoz