Fotó: dvsc.hu

Légiósok: Gazdag és Sallói után újabb magyar játékos fog játszani az USA-ban - hivatalos

Hivatalossá vált, hogy az Újpest és a DVSC korábbi játékosa, Pávkovics Bence az amerikai másodosztályban szereplő El Paso együtteséhez igazolt.
Nyikes Zoltán 2023. január 27., péntek 21:37
Fotó: dvsc.hu
Hivatalossá vált, hogy az Újpest és a DVSC korábbi játékosa, Pávkovics Bence az amerikai másodosztályban szereplő El Paso együtteséhez igazolt.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. január 27., péntek 21:37

Beigazolódott a csakfoci.hu értesülése: a korábban az Újpesttel Magyar Kupát nyert Pávkovics Bence az amerikai másodosztályú El Paso Locomotive FC együttesében folytatja pályafutását - jelentette be a klubhonlap pénteken.

– Izgatottak vagyunk, hogy egy olyan középhátvéd érkezik Magyarország élvonalából, mint Pávkovics – mondta Brian Clarhaut vezetőedző és technikai igazgató. – Megvannak benne azok a tulajdonságok, amelyeket keresünk: rendkívül atletikus, gyors és jól bánik a labdával. Alig várjuk, hogy a tapasztalataival segítsen nekünk, és hiszünk benne, hogy nagy hatással lehet a csapatra.

Az El Paso az USL Nyugati főcsoportjának 8. helyén végzett az előző, 2022-es szezonban, így éppen csak lecsúszott a rájátszásról. Az egyesületnél eddig is dolgozott már egy magyar Militár Iván személyében, aki a klub akadémiai igazgatója. A transzferrel Sallói Dániel és Gazdag Dániel mellett a harmadik légiósunk Pávkovics lett az USA-ban.

A 25 éves játékos tavaly nyáron hagyta el a Debreceni VSC-t három év után, azóta szabadon igazolhatóként kereste az új lehetőséget.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz