Agyszövet-károsodása van az ájultra vert magyar focistának

Nem biztos, hogy újra futballozhat majd.
Dudás Gábor 2016. november 4., péntek 9:59
Nem biztos, hogy újra futballozhat majd.
Szerző: Dudás Gábor 2016. november 4., péntek 9:59

 

Mint arról beszámoltunk, a hétvégi Gyöngyöshalász-Gyöngyöstarján Heves megyei I. osztályú U19-es mérkőzés 0–2-es állásnál félbeszakadt, miután az 55. percben kiállított hazai játékost, Oláh Mátét levonulása közben egy, a nézőtérről a játéktérre beugró néző – mint később kiderült, a tarjániak egy héttel korábban kiállított, emiatt ezúttal eltiltását töltő játékosa, Baranyi Roland – megütötte és megrúgta, ennek következtében a sértett eszméletét vesztette, mentőt kellett hívni hozzá, és jelenleg is kórházi ápolásra szorul.

- Ezt lehetetlen megfogalmazni, órákig lehet sorolni – válaszolta Oláh Máté a heol.hu arra vonatkozó kérdésére, mit érez a rátámadó nézővel szemben.

- Most is érzek nyomást a fejemben, a fejfájás pedig szinte folyamatos. Az orvosok súlyos agyszövet-károsodást és agyrázkódást állapítottak meg. Azt biztos, hogy hosszú lesz a felépülés...kontrollvizsgálatok várnak rám, és később majd megmondják, mikor csatlakozhatok az osztálytársaimhoz. Arról még korai beszélni, hogy játszhat-e újra, de arról nem, mi lenne a jó számára. Nagyon szeretnék visszatérni a pályára focizni, de most még nem lehet megmondani, hogy ez megvalósul-e...

Támadója akár öt éves szabadságvesztést is kaphat büntetésként.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Vancsa Zalán
A magyar válogatott Eb-keretébe is bekerült Vancsa Zalán klubjánál, a Lommelnél kezdte el a felkészülést, de az egyelőre kérdéses, melyik csapatban folytatja pályafutását a fiatal támadó.
Légiósok
Szalai Attila
Török lapértesülés szerint szaúdi klubok érdeklődnek a Hoffenheim magyar válogatott védője iránt.
Fradi
Samy Mmaee
Immáron hivatalos, hogy a horvát rekordbajnok Dinamo Zagreb szerződtette az FTC-től távozó Samy Mmaee-t.
Tovább az összes átigazoláshoz