Agyszövet-károsodása van az ájultra vert magyar focistának

Nem biztos, hogy újra futballozhat majd.
Dudás Gábor 2016. november 4., péntek 9:59
Nem biztos, hogy újra futballozhat majd.
Szerző: Dudás Gábor 2016. november 4., péntek 9:59

 

Mint arról beszámoltunk, a hétvégi Gyöngyöshalász-Gyöngyöstarján Heves megyei I. osztályú U19-es mérkőzés 0–2-es állásnál félbeszakadt, miután az 55. percben kiállított hazai játékost, Oláh Mátét levonulása közben egy, a nézőtérről a játéktérre beugró néző – mint később kiderült, a tarjániak egy héttel korábban kiállított, emiatt ezúttal eltiltását töltő játékosa, Baranyi Roland – megütötte és megrúgta, ennek következtében a sértett eszméletét vesztette, mentőt kellett hívni hozzá, és jelenleg is kórházi ápolásra szorul.

- Ezt lehetetlen megfogalmazni, órákig lehet sorolni – válaszolta Oláh Máté a heol.hu arra vonatkozó kérdésére, mit érez a rátámadó nézővel szemben.

- Most is érzek nyomást a fejemben, a fejfájás pedig szinte folyamatos. Az orvosok súlyos agyszövet-károsodást és agyrázkódást állapítottak meg. Azt biztos, hogy hosszú lesz a felépülés...kontrollvizsgálatok várnak rám, és később majd megmondják, mikor csatlakozhatok az osztálytársaimhoz. Arról még korai beszélni, hogy játszhat-e újra, de arról nem, mi lenne a jó számára. Nagyon szeretnék visszatérni a pályára focizni, de most még nem lehet megmondani, hogy ez megvalósul-e...

Támadója akár öt éves szabadságvesztést is kaphat büntetésként.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Posztobányi Patrik
Posztobányi Patrik meghosszabbította szerződését a Puskás Akadémia csapatánál, a saját nevelésű középpályás 2026 nyaráig írt alá. A 20 éves játékos korábban Csákváron és Zalaegerszegen is szerepelt.
Légiósok
Dénes Adrián
Dénes Adrián, a Fiorentina U-19-es csapatának 2004-es születésű jobbszélsője kölcsönben, az olasz harmadosztályú Cesena együttesében folytatja pályafutását - írja a corriereromagna.it.
Újpest
Dzenan Burekovic
Ahogyan azt a csakfoci.hu előre jelezte: Burekovic elhagyja a lilákat, a hátvéd a szerb első osztályban szereplő Spartak Subotica játékosa lesz kölcsönben.
Tovább az összes átigazoláshoz