Fotó: molfehervarfc.hu

A Vidi magyar válogatott játékosa nem finomkodott: "Egy nagy fejmosás az öltözőben jót tenne a csapatnak" - úgy érzi, nem adtak bele 100%-ot

Schön Szabolcs a helyzetkihasználásra és a hozzáállásra is panaszkodott.
Nyikes Zoltán 2023. február 11., szombat 14:53
Fotó: molfehervarfc.hu
Schön Szabolcs a helyzetkihasználásra és a hozzáállásra is panaszkodott.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. február 11., szombat 14:53

Mint ismert, a MOL Fehérvár FC péntek este 2-1-re kikapott a Mezőkövesd Zsóry FC vendégeként az NB I 19. fordulójában, így a Vidi továbbra is nyeretlen még tavasszal. A lefújást követően a fehérváriak magyar válogatott játékosa, Schön Szabolcs nyilatkozott kritikusan az M4 Sportnak.

– Ez egyértelműen pech volt, az utolsó percben büntetőt kapni így... Ha jogos volt, ha nem. De úgy gondolom, hogy megvoltak a helyzeteink, ha nem volt öt, akkor egy sem. Ilyen szinten be kell rúgni ezeket. Mi is kaphattunk volna büntetőt, de nem kaptunk, ők megkapták. Ez van, a VAR visszanézte, biztos nekik van igazuk. Jobban ki kell használni a helyzeteinket, mert ez nem az első olyan meccs, hogy ötből egyet sem tudunk berúgni.

A 22 éves szélső hozzátette, egyértelműen könnyebb lett volna megtartaniuk a vezetést, ha a góljuk után sikerült volna rendezni a sorokat.

– Az a helyzet, hogy jelen pillanatban nem előre, hanem hátrafelé kell néznünk a tabellán sajnos. Egy nagy fejmosás az öltözőben jót tenne a csapatnak, nem voltunk ott fejben. Lehetséges, hogy akartunk, de nem láttam azt, hogy beleadtunk volna 100%-ot ebbe a meccsbe – zárta Schön.

Olvastad már?
Huszti a Vidi gyermeteg hibáiról is beszélt: "Ezt a meccset több góllal kellett volna megnyernünk" - így látták az edzők
Eléggé különbözően látta a két szakvezető, Kuttor Attila és Huszti Szabolcs a péntek esti Mezőkövesd-MOL Fehérvár NB I-es bajnokit, amit a hazaiak nyertek meg 2-1-re.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Tovább az összes átigazoláshoz