A Slovan edzője elismerte, jobb volt a DAC: "Nem sajnálom, hogy Hahnt nem állítottam be korábban"

A Slovan szakvezetője, Vladimír Weiss szerint a Dunaszerdahely jobb csapat benyomását keltette a vasárnapi rangadó (1-1) második félidejében, de végül szerinte igaszságos eredmény született. Németh Antal úgy látta, az új igazolások, így Hahn János is hozzátett a DAC jó játékához, de nem bánja, hogy nem küldte előbb pályára a magyar gólkirályt.
Dudás Gábor 2021. szeptember 13., hétfő 9:25
A Slovan szakvezetője, Vladimír Weiss szerint a Dunaszerdahely jobb csapat benyomását keltette a vasárnapi rangadó (1-1) második félidejében, de végül szerinte igaszságos eredmény született. Németh Antal úgy látta, az új igazolások, így Hahn János is hozzátett a DAC jó játékához, de nem bánja, hogy nem küldte előbb pályára a magyar gólkirályt.
Szerző: Dudás Gábor 2021. szeptember 13., hétfő 9:25

Mint arról vasárnap beszámoltunk, Schäfer András nagy gólt lőtt a Slovan Bratislavának, csapata, a dunaszerdahelyi DAC azonban végül 1-1-es döntetlent játszott a szlovák élvonal rangadóján. A találkozót követően a két szakvezető így értékelte a látottakat:

Németh Antal (DAC): - Mindkét csapat jól kezdte a mérkőzést, de a Slovannak több helyzete volt az elején, mert néhány játékosunk megilletődötten lépett pályára. Sikerült azonban rendezni a sorokat, és lépésről lépésre feljavultunk.

Izgalmas, jó mérkőzés volt, melyen egy kicsivel mi álltunk közelebb a győzelemhez, főleg a második félidőben mutatott teljesítményünk miatt. Nincs meg a három pont, de reméljük, hogy a nézők így is jól érezték magukat, és elégedetten mentek haza.

Nem volt sok ideje az újoncoknak a csapattal edzeni, de egyiküket így is kezdőként küldtem a pályára, és a beszállókkal is elégedett vagyok, hiszen mindegyikük hozta azt a pluszt, amit elvárunk tőlük. Lamkel Zével nem kell külön foglalkozni. Jól edz, motivált, megvannak az ambíciói, és hasznos tagja lesz a csapatnak. Nem gondolom, hogy a mai lett volna a legjobb teljesítményünk a szezonban, mert a Partizan Belgrád és a Liptószentmiklós ellen is legalább ilyen jó teljesítményt nyújtottunk. Tény, hogy a maihoz hasonló játékot minél többször meg kell ismételnünk - mondta a magyar treéner, aki kitért a napokban igazolt magyar gólkirály, Hahn János beállítására is. A csatár egy meg nem adott góllal és egy végül meg nem adott 11-essel vétette észre magát a MOL Arénában.

Nem sajnálom, hogy Hahnt nem állítottam korábban játékba. Neki is idő kell még, hogy taktikailag jobban teljesítsen. Beállítása kockázatos volt, de így is hozzáadta azt a pluszt, amiről beszéltem

- tette hozzá.

Vladimír Weiss (Slovan): - Így kell kinéznie egy jó mérkőzésnek a szlovák bajnokságban. Mindkét oldalon sok helyzet adódott, és a kapusok is kitettek magukért. Jól kezdtük a találkozót, az elején meg is voltak a lehetőségeink, de nem éltünk velük. Aztán a hazaiaknak is megvolt az esélyük a gólszerzésre.

El kell ismerni, hogy a DAC nagyon jól játszott, a második félidőben jobb csapat benyomását keltette.

Gyönyörű gólt szereztek, de sikerült szinte azonnal visszajönnünk a meccsbe. Kiváló futball, remek atmoszféra, nagyon jó minőségű pálya volt, az ilyen mérkőzésekre szívesen járnak az emberek. A döntetlent igazságos eredménynek tartom. Az újoncokkal is elégedett vagyok. Jó főpróba volt ez számunkra a csütörtöki Konferencia Liga előtt. (parameter.sk).

VIDEÓ: Így szólt a "Nélküled" a rangadó előtt - kattints!

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Senkó, Várkonyi, Drazic, Mance
Sallói elmondta, Senkó várhatóan a ZTE testvérklubjánál, a Nafta Lendavánál folytatja, míg a Lendván kitűnően védő Németh Ervin érkezhet. Várkonyit megvennék az MTK-tól. Mance és Drazic is szóba került.
Haladás
Újabb távozó
A kialakult nehéz helyzetre tekintettel a Szombathelyi Haladás újabb játékosa bontott szerződést a klubbal - a 17 éves támadó, Katona István távozott, már vasárnap sem lép pályára Gyirmóton.
Ferencváros
Edzőkérdés
A vezérigazgató elmondta, olyan edzőt keresnek, akinek van nemzetközi tapasztalata, ezért Máté Csaba visszahozatalára nincs esély.
Tovább az összes átigazoláshoz