Fotó: debreceninap.hu/

A Loki-sportigazgató kinevette az edző távozásáról szóló híreket: "Csak akkor, ha az ufók elrabolják!"

A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
Csakfoci.hu 2023. december 7., csütörtök 10:29
Fotó: debreceninap.hu/
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. december 7., csütörtök 10:29

Néhány nappal ezelőtt az Insides from Karp Telegram-csatorna információira hivatkozva számolt be arról a sports.kz, hogy az orosz élvonalbeli FC Szocsinál a Debreceni VSC trénere, Srdjan Blagojevic is jelölt a vezetőedzői posztra, annak ellenére, hogy a szerb szakember 2025 végéig szerződésben áll a hajdúságiakkal.

A DVSC sportigazgatója Hayk Hovakimyan később a Telegram-csatorna újságírójának beszélt a pletykákról, az örmény szakvezető pedig tiszta vizet öntött a pohárba a Loki-edző jövője kapcsán.

Csak akkor, ha az ufók elrabolják! Komolyan nem látom értelmét, hogy ilyen alaptalan pletykákat kommentáljak. Az orosz médiából értesültünk az "érdeklődésről", nevettünk, mert mindössze néhány szót váltottunk. Srdjan boldog Debrecenben, még sok mindent elérhetünk együtt

- fogalmazott a sportigazgató az előző idényben a DVSC-vel bronzérmet szerző Blagojevicről.

Olvastad már?
A Fradi brutális hatással van az NB I-re az UEFA-nál: Csak néhány csapat viszi a hátán még jobban a saját bajnokságát
Az elmúlt öt évben csak kilencen szereztek több országpontot az UEFA-nál a Fradinál és csak négy együttes van nagyobb hatással a bajnokságára, mint az FTC.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz