Fotó: mezokovesdzsory.hu

A Honvéd a korábbi csodagyerekével erősítene az NB II-es feltámadáshoz

A csakfoci.hu információi szerint a kispestiek korábbi saját nevelésű támadója, Bobál Gergely ismét piros-feketébe öltözhet.
Budai László 2023. augusztus 31., csütörtök 13:54
Fotó: mezokovesdzsory.hu
A csakfoci.hu információi szerint a kispestiek korábbi saját nevelésű támadója, Bobál Gergely ismét piros-feketébe öltözhet.
Szerző: Budai László 2023. augusztus 31., csütörtök 13:54

Hamarosan egy saját nevelésű, visszatérő játékossal erősítheti meg keretét az NB II-ben igen gyengén rajtoló Budapest Honvéd.

A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a kispestieknél folytathatja pályafutását a 28. születésnapját éppen ma ünneplő Bobál Gergely, aki legutóbb az NB I-es Mezőkövesdet erősítette.

Ahogyan nemrégiben írtuk, Bobál megszerzése két korábbi egyesületénél, a ZTE-nél és a Honvédnál is felmerült, úgy tudjuk, utóbbi klub lesz a befutó.

Bobál 15 évesen került a Magyar Futball Akadémiára, a legtehetségesebb fiatalok között tartották számon, szerepelt próbajátékon a Manchester Citynél,  később játszott a Wolfsburg második csapatában is.

A Honvéd többször is kölcsönadta őt, majd 2018-ban távozott "végleg" Csákvárra, ezután Zalaegerszegen folytatta, a kék-fehérekkel feljutott az első osztályba. Az NB I-ben remek szezonja volt, a 2019/20-as kiírásban 10 bajnoki gólt szerzett, így szerződtette őt a portugál élvonalbeli Nacional. Egy év után hazaszerződött a Vasashoz, amellyel megnyerte a másodosztályt, majd a feljutás után a szintén élvonalbeli Mezőkövesdhez szerződött.

Onnan távozott, így a Honvéd most szabadon igazolható játékosként szerezheti őt meg.

Olvastad már?
Megyei szinten is ritkán látni akkora bírói hibát, mint a Honvéd meccsén: Saját térfeléről indult, védő is volt előtte, mégis lesen akasztották meg - videó
Kocsis Dominikkal, 1-0-s állásnál veszélyes támadást vezethetett volna a Honvéd, de egy rossz ítélet miatt megállították a kispestieket.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Honvéd / Kisvárda
Lazar Cirkovic
A Magyarországon eltöltött két év után a szerb Lazar Cirkovic úgy döntött, hogy új kihívást keres távol az NB I-től és otthonától.
Tovább az összes átigazoláshoz