A Fradira és az MTK-ra épül az NB I-es álomcsapat - itt a forduló válogatottja

Az NB I 5. fordulóját követően is összeszedtük, mely játékosok teljesítettek a legjobban honlapunk megítélése szerint.
Csakfoci.hu 2023. augusztus 28., hétfő 15:00
Az NB I 5. fordulóját követően is összeszedtük, mely játékosok teljesítettek a legjobban honlapunk megítélése szerint.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. augusztus 28., hétfő 15:00

Az NB I 5. fordulójának válogatottja

Sentic (DVTK) - Gera (DVTK), S. Mmaee (Ferencváros), Bobál (MTK) - Traoré (Ferencváros), Abu Fani (Ferencváros), Bognár (MTK), Horváth K. (Kecskemét) - Varga (Ferencváros), Németh (MTK), Tóth B. (Kecskemét)

Karlo Sentic (DVTK)

Az első félidőben volt egy kisebb bizonytalansága, de ezt leszámítva hiba nélkül tette a dolgát. Több bravúrt is láthattunk a fiatal horvát kapustól, főleg a második félidőben dolgoztatták meg. A legnagyobb védést Spasic közeli lövésénél kellett bemutatnia.

Gera Dániel (DVTK)

A jobbhátvéd pozíciójában nyújtott kiemelkedő teljesítményt. Rengeteget futott, segítette a támadásokat, az első félidőben a középcsatár pozíciójából fejelte a Diósgyőr vezető gólját.

Samy Mmaee (Ferencváros)

Jól használta ki testi erejét és átlagon felüli fejjátékát. Sokszor ment előre a pontrúgásoknál, ő szerezte a Fradi ötödik találatát.

Bobál Dávid (MTK)

Hátul szinte hiba nélkül tette a dolgát. A mérkőzés pozitív kulcsmomentuma volt az MTK részéről, hogy a Loki vezető góljára azonnal válaszolni tudott egy jó helyzetfelismerés után.

Adama Traoré (Ferencváros)

Ő is nagyon élt a Paks ellen. Már a 10. percben vezetést szerzett egy szép egyéni akciót követően. Utána is nagy kedvvel futballozott, remek labdái voltak, a negyedik gól előtt ő szolgálta ki Vargát.

Mohammed Abu Fani (Ferencváros)

Az izraeli középpályás nem először bizonyítja kivételes technikai képességét. A beadásai, a pontrúgásai életveszélyesek, három gólpasszt is kiosztott.

Bognár István (MTK)

Látszik, hogy nagyon megérti magát Németh Krisztiánnal. Előbb ő kapott pontos labdát a támadótól és 12 méterről lőtt szép gólt, majd szünet után ő szolgálta ki a csapattársát.

Horváth Krisztofer (Kecskemét)

Mind a négy kecskeméti gólban komoly szerepet játszott. Az első 11-est ő harcolta ki, a másodikat berúgta, aztán lőtt egy bombagólt 18 méterről, végül adott egy gólpasszt Tóthnak.

Varga Barnabás (Ferencváros)

A meccs embere volt azzal, hogy mesterhármast szerzett volt együttese ellen. Egykori csapattársai nem tudták őt tartani, előbb fejjel, majd kétszer lábbal volt eredményes.

Németh Krisztián (MTK)

Ahogy Bognár, úgy ő is nagyot futballozott a Debrecen ellen. Előbb kiosztott két gólpasszt, a második félidőben pedig egy nagyon okos átvétellel becsapta a védőjét és beállította a 3-1-es végeredményt.

Tóth Barna (Kecskemét)

Nem tudták tartani a védők. A második 11-esnél őt rúgták fel, a végén pedig egy közeli találattal kialakította a 4-1-es végeredményt.

A forduló cseréje:

Szabó Levente (Fehérvár)

Remekül szállt be a Vidibe és a 82. percben sikerült feltörnie az addig hősiesen küzdő Mezőkövesd védelmét.

A forduló edzője:

Horváth Dávid (MTK)

A gyors bekapott gól sem zavarta meg csapatát, percek alatt fordítottak. Szép támadásokat vezettek, kontrollálták a mérkőzést, megérdemelten győzték le az addig veretlen Lokit.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz