Fotó: fradi.hu

A Fradi fiatalja tudta, hogy Rossi behívja a válogatottba: "Kezdek magamra találni"

Baráth Péter tétmeccsen először léphetne pályára a magyar válogatottban.
Budai László 2023. május 23., kedd 21:27
Fotó: fradi.hu
Baráth Péter tétmeccsen először léphetne pályára a magyar válogatottban.
Szerző: Budai László 2023. május 23., kedd 21:27

Luxemburg ellen, egy felkészülési mérkőzésen már bemutatkozhatott a magyar válogatottban a Fradi debreceni kölcsönjátékosa, Baráth Péter, aki most két Európa-bajnoki selejtezőre is meghívást kapott Marco Rossi szövetségi kapitánytól. A 21 éves futballista egészséges izgalommal, de magabiztosan készül a nemzeti csapatba.

- Előzetesen beszéltem a szövetségi kapitánnyal, aki elmondta, valószínűleg számítana majd rám a júniusi mérkőzéseken. Korábban már voltam kerettag, egy felkészülési mérkőzésen játszhattam is a válogatottban, de természetesen nagyon boldog vagyok, hogy az én nevem is elhangzott a kerethirdetéskor. Márciusban volt egy sérülésem, télen klubot is váltottam, de most úgy érzem, kezdek magamra találni, így örömmel megyek.

Biztosan lesz bennem izgalom, egy kis egészséges drukk, de csak mértékkel. Azért megyek oda, hogy megmutassam magam, játsszak, nagyon boldog leszek, ha szerepet is kapok majd valamelyik mérkőzésen. A csapat a legfontosabb, és az, hogy a folytatásban is jó eredményeket érjünk el

– nyilatkozta Baráth a fradi.hu-nak.

Olvastad már?
Fradi: Eurómilliós játékosok helyzete bizonytalan a csapatnál - így alakulhat a sorsuk
A kölcsönvett játékosok között van magyar és chilei válogatott, a kölcsönadottak között szerb válogatott, belga élvonalban szereplő vagy ezüstérmes játékos. Most összefoglaltuk, információink szerint közülük kikhez nem ragaszkodnak és kik maradhatnak a nyári átigazolási szezonban a Fradinál.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz