NB I: A Vidi és a Fradi ellenfelei elárasztották a forduló válogatottját - itt a csapat

Az élvonal 21. fordulóját követően ismét összeszedtük, mely játékosok teljesítettek a legjobban honlapunk megítélése szerint.
Nyikes Zoltán 2021. február 15., hétfő 21:00
Az élvonal 21. fordulóját követően ismét összeszedtük, mely játékosok teljesítettek a legjobban honlapunk megítélése szerint.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. február 15., hétfő 21:00

NB I, a 21. forduló válogatottja

Tóth B. (Puskás Akadémia) - Pauljevic (Újpest), Nagy Zs., (MTK) Herrera (MTK) - Besirovic (Mezőkövesd), Mitrovic (Újpest), Kiss T. (Puskás Akadémia), Schön (MTK) - Jurina (Mezőkövesd), Kovács D., (Budafok) Boli (Ferencváros)

Tóth Balázs (Puskás Akadémia)

Ugyan kapott két gólt, de a 11-esről és Böde közeli bombájáról sem tehetett. A meccs elején hét perc alatt két nagy védést is mutatott.  Aztán a félidő hajrájában Hahn 14 méteres tekerését nyomta a léc fölé. A második játékrészben a távoli próbálkozásokat is magabiztosan fogta.

Branko Pauljevic (Újpest)

Az utolsó két mérkőzésen egyértelműen húzóembere volt az újpesti csapatnak. Jól védekezett és a támadásokat is hatékonyan segítette, beadásai veszélyesek voltak.

Nagy Zsombor (MTK)

Az MTK rosszul kezdett Fehérváron, de aztán egyre stabilabb lett, nem sok esélyt kínáltak a hazai támadóknak. Ehhez a fiatal védő is hozzájárult, aki biztos pontja volt az MTK védelmének, az első félidőben Dárdai nagy lehetőségnél nagyon fontos pillanatban blokkolt.

Sebastian Herrera (MTK)

A védelem baloldalán hozta azt, amit tőle megszokhattunk. Jól védekezett, és a támadásokat is jól segítette. Később belső védőként is jól helytállt.

Dino Besirovic (Mezőkövesd)

A bosnyák válogatott középpályás a kövesdiek legjobbja volt a Fradi ellen. A második félidőben előbb fejelt egy gólt, amivel szépítettek, majd az egyenlítő gól előtt Somaliaval szemben megnyert egy fejpárbajt, amely után Farkas gólpasszt adott Jurinának.

Nikola Mitrovic (Újpest)

A lilák vezére volt a Diósgyőr elleni kiesési rangadón. Egy higgadt mozdulat után szerzett találatával eldöntötte a meccset és elmozdultak a kiesőzónától.

Kiss Tamás (Puskás Akadémia)

Nagy kedvvel futballozott, sokat futott. A második gól előtt remekül tartotta meg a labdát, majd egy szép csel után kilőtte a bal sarkot.

Schön Szabolcs (MTK)

Többször is remekül iramodott meg, megindulásai révén folyamatos veszélyt jelentett, az egyik ilyen után csak szabálytalanul tudták megállítani, ami a győzelmet jelentő 11-eshez vezetett. A vezetés után visszalépett, és sokkal több védekező feladat is jutott neki, de azt is jól megoldotta.

Marin Jurina (Mezőkövesd)

Jól használta ki fizikai erejét, nehezen tartották őt a Fradi védői, sőt, a második félidőben szépen vált le őrzőjéről és 10 méterről gyönyörű gólt ollózott a léc alá, fontos egy ponthoz juttatva csapatát.

Kovács Dávid (Budafok)

Kiváló formában futballozik az újonc támadója. Ezúttal szabadrúgásból vette be az ellenfél kapuját és már összesen nyolc gólnál jár, amivel második a góllövőlistán.

Franck Boli (Ferencváros)

A Fradi legaktívabb támadója volt, jól hozta helyzetbe társait, a második félidő elején pedig magabiztosan értékesítette ziccerét.

A forduló cseréje: Ihrig-Farkas Sebestyén (Budafok)

Remekül szállt be, a 92. percben pedig egy kapufáról kipattanó labdát lőtt a hálóba, megnyerve ezzel csapatának a Honvéd elleni létfontosságú mérkőzést.

A forduló edzője: Michael Boris (MTK)

Nagy szüksége volt az MTK-nak a három pontra a mögötte lévő csapatok pontszerzései miatt. Rosszabb kezdés után csapata magára talált, a szünetben pedig jól cserélt. 2-1-es vezetés után reagált, formációt váltottak, így stabilabbak lettek, és megérdemelten értek el bravúros győzelmet - a szezonban másodszor verték a Vidit.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Tovább az összes átigazoláshoz